Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕνθαρρυντικές προοπτικές για την Κω από την ολλανδική αγορά στην έκθεση Vakantiebeurs 2024
Εκθέσεις

Ενθαρρυντικές προοπτικές για την Κω από την ολλανδική αγορά στην έκθεση Vakantiebeurs 2024

Στην τουριστική έκθεση Vakantiebeurs 2024 στην Ουτρέχτη, η Κως επικεντρώθηκε στην ενδυνάμωση των δεσμών με την Ολλανδία, παρουσιάζοντας τις δυνατότητες και τον σχεδιασμό για ανάπτυξη ποδηλατικού τουρισμού.

Με θετικά μηνύματα για την Κω στη νέα περίοδο από την Ολλανδική αγορά, ολοκληρώθηκε χθες στην Ουτρέχτη η διεθνής τουριστική έκθεση «Vakantiebeurs 2024».

Η ισχυρή παρουσία της Κω, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, αποτέλεσε ευκαιρία θετικού σχολιασμού για την Κω και την σημασία που αποδίδει το νησί στους Ολλανδούς επισκέπτες.

Στις συναντήσεις με εκπροσώπους των tour operators κατατέθηκε η εκτίμηση ότι εφόσον διατηρηθεί η μέχρι τώρα δυναμική η νέα περίοδος προβλέπεται να κινηθεί καλύτερα από το 2023.

Ο Δήμος Κω συμμετείχε στην έκθεση σε συνεργασία με την Ένωση ξενοδόχων Κω, με 3 περίπτερα.

Τις δυνατότητες της Κω, τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα και τον σχεδιασμό για την ανάπτυξη του ποδηλατικού τουρισμού, ανέπτυξε η αντιδήμαρχος τουρισμού, πολιτισμού και εθελοντισμού Ματίνα Βουκελάτου-Χριστοδουλίδη, σε ειδική παρουσίαση στο κοινό της έκθεσης.

Παράλληλα, για πρώτη φορά Δήμαρχος της Κω είχε συνάντηση με Δήμαρχο της Ουτρέχτης.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς επισκέφτηκε με τους συνεργάτες του τη δήμαρχο Sharon  Dijksma, δήμαρχο της πόλης από το 2020, στο πλαίσιο επαφών με φορείς της αυτοδιοίκησης, με την οποία αντάλλαξαν απόψεις για την υιοθέτηση καλών πρακτικών στον αστικό σχεδιασμό, με επίκεντρο το ποδήλατο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024