Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΟ ΕΟΤ στη Διεθνή Έκθεση WTM London 2023 θα κάνει επαφές με παράγοντες της διεθνούς αγοράς
Εκθέσεις

Ο ΕΟΤ στη Διεθνή Έκθεση WTM London 2023 θα κάνει επαφές με παράγοντες της διεθνούς αγοράς

Ο ΕΟΤ στη Διεθνή Έκθεση WTM London 2023 εκτός από τις επαφές με παράγοντες του τουρισμού θα διοργανώσει εκδήλωση για τη βιωσιμότητα και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα αλλά και θα υπογραφεί συμφωνία με τη MasterCard.

Αντιπροσωπεία του ΕΟΤ, με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Φραγκάκη, μεταβαίνει στο Λονδίνο προκειμένου να συμμετάσχει στη World Travel Market, μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις του κόσμου, η οποία ανοίγει τις πύλες της τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου.

Η διεθνής τουριστική έκθεση WTM απευθύνεται σε επαγγελματίες του τουρισμού και συγκεντρώνει πάνω 5.000 εκθέτες, καλύπτοντας όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.

Στα 900 τ.μ. του ανανεωμένου ελληνικού περιπτέρου, θα βρίσκονται 72 συνεκθέτες, μεταξύ των οποίων φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης Α και Β βαθμού, αεροπορικές εταιρείες, ελληνικά αεροδρόμια, ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, startups τουρισμού και άλλες ελληνικές επιχειρήσεις.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με μεγάλους Τour Operators (TOs) και αεροπορικές εταιρείες εν όψει της νέας  τουριστικής περιόδου 2024, ενώ ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης θα παραχωρήσει σειρά συνεντεύξεων σε ξένα μέσα.

Παράλληλα, στο περιθώριο της έκθεσης, ο ΕΟΤ διοργανώνει δύο σημαντικά events:

  • το «Sustainability Marathon» το οποίο αφορά την βιωσιμότητα του ελληνικού τουρισμού και
  • το «Greek Women Mean Business», στο οποίο θα συμμετάσχουν Ελληνίδες που καινοτομούν στο τουριστικό επιχειρείν.

Τέλος, έχει προγραμματιστεί η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του ΕΟΤ και της MasterCardμε το οποίο ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού γίνεται, μεταξύ άλλων, επίσημο μέλος του «MasterCard Tourism Innovation Hub», στο οποίο συμμετέχουν χώρες από όλη την Ευρώπη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024