Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηEXPRO 12η Διεθνής Έκθεση Ξενοδοχειακού – Επαγγελματικού Εξοπλισμού

EXPRO 12η Διεθνής Έκθεση Ξενοδοχειακού – Επαγγελματικού Εξοπλισμού

EXPRO
12η Διεθνής Έκθεση Ξενοδοχειακού – Επαγγελματικού Εξοπλισμού

Δυναμικά προχωρά στη δεύτερη δεκαετία της επιτυχημένης λειτουργίας του και πορείας ο πολυμετοχικός φορέας Εκθεσιακών Εκδηλώσεων EXPRO A . E . και οργανωτής της 12 ης Διεθνούς Έκθεσης EXPRO 2005 .

O φορέας της EXPRO πραγματοποιεί κάθε χρόνο στην Αθήνα την Διεθνή Έκθεση EXPRO Ξενοδοχειακού – Επαγγελματικού Εξοπλισμού, που από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της κατέκτησε μια θέση μέσα στις 10 μεγαλύτερες εκθέσεις του κλάδου στην Ευρώπη και είναι σήμερα η μεγαλύτερη έκθεση του είδους σε Βαλκάνια και Ανατολική Μεσόγειο.

Επίσης κάθε δύο χρόνια πραγματοποιεί την Διεθνή EXPRO CLEAN , Έκθεση Προϊόντων Καθαρισμού και Απολύμανσης, που είναι η μοναδική αυτού του κλάδου σε Ελλάδα, Βαλκάνια και Ανατολική Μεσόγειο ενώ μέσα στο 2005 θα λειτουργήσει και τρίτη σημαντική Έκθεση.

Παράλληλα με τη διοργάνωση και λειτουργία των εκθέσεων, η EXPRO Α.Ε. έχει καθιερώσει μια σειρά άλλων δραστηριοτήτων με επιμορφωτικά σεμινά­ρια, οικονομικές ενισχύσεις φορέων κ.λ.π. Μια από αυτές είναι και η ετήσια οικονομική ενίσχυση, τεσσάρων ξενοδοχειακών ενώσεων της χώρας με το πο σ ο των 3.000 ευρώ εκάστη για να στηριχθούν οι λειτουργικές τους ανάγκες στο σημαντικό έργο που επιτελούν καθώς και τα Φεστιβάλ Γαστρονομίας που διοργανώνονται σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων.

Η EXPRO κατάφερε από την πρώτη χρονιά λειτουργίας της, το 1994 να καθιερωθεί ως η πιο σημαντική έκθεση του κλά­δου στην Ελλάδα και να φιγουράρει πλέον, σύμφωνα με τα διεθνή στοιχεία, ως μια από τις σημαντικές σε ολόκληρο τον ευρωπαϊκό χώρο, καθώς και στις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου, της Μέσης Ανατολής και της Παρευξείνιας περιοχής. Σήμερα οι μέτοχοί της ανέρχονται σε 40 και στις εκθέσεις της συμ ­ μετέχουν σε περίπτερα οι μεγαλύτερες ελληνικές και διεθνείς παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις του ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού. Χαρακτηριστικό της μεγάλης αποδοχής της EXPRO και οι δεκάδες χιλιά­δες επισκέπτες της που προέρχονται όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά από 35 ακόμα χώρες της Ευρώπης, των Βαλκανίων, του Εύξεινου Πόντου και της Μέσης Ανατολής.

Ο επικεφαλής του πολυμετοχικού φορέα για 11 χρόνια Κ. Τσιγαρίδας με δηλώσεις του δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την αναπτυξιακή πορεία της EXPRO που βασίζεται στη δημιουργία της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, με συμμετοχικό και συνεταιριστικό πνεύμα.

Έχουμε εκπλήξει θετικά, ανέφερε ο κ. Τσιγαρίδας, την τουριστική και επαγγελματική αγορά και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και στη δεύτερη δεκαετία της EXPRO , ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις της εποχής αλλά και με νέες δραστηριότητες.

Η πρώτη διεθνής Έκθεση EXPRO Ξενοδοχειακού – Επαγγελματικού Εξοπλισμού άνοιξε τις πύλες της με επιτυχία το 1994, στο εκθεσιακό κέντρο ΕΚΕΠ στην Αθήνα, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα και τα πιο σύγχρονα εκθεσιακά κέντρα της Απικής και έκτοτε όλες οι εκθέσεις της EXPRO πραγματοποιούνται σε αυτό, το δεύτερο 15θήμερο του Ιανουαρίου κάθε χρόνο. Στην 11 η Διεθνή Έκθεση EXPRO 2004 συμμετείχαν 250 επιχειρήσεις παραγωγής και εμπορίας ξενο­δοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού από όλο τον κόομο και την επι­σκέφθηκαν 27.000 ξενοδόχοι, επαγγελματίες, επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων καθώς και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ήδη προχωρούν δυναμικά οι προεργασίες και η προετοιμασία για τη διοργάνωση της 12 ης Διεθνούς Έκθεσης EXPRO , που θα πραγματοποιηθεί στο ΕΚΕΠ από 28 έως 31 Ιανουαρίου 2005.

Ο Δ/νων Σύμβουλος της EXPRO κ. Κων. Αυγεράκης μας ανέφερε ότι ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση για Δηλώσεις Συμμετοχής επιχειρηματιών στη διοργάνωση της 12 ης Διεθνούς EXPRO 2005 και ήδη 5 μήνες νωρίτερα έχει καλυφθεί το 80% των περιπτέρων.

Στη Διοίκησή της EXPRO για τα επόμενα τρία χρόνια, επανεξελέγη Πρόεδρος από την τελευταία Γενική Συνέλευση των 40 Μετόχων ο Κωνσταντίνος Τσιγαρίδας και Διευθύνων Σύμβουλος ο Κωνσταντίνος Αυγεράκης. Επίσης εξελέγη Αντιπρόεδρος ο Χαράλαμπος Παγκαλίδης και μέλη του Δ.Σ. οι Λάμπρος Καπώνης, Δημήτρης Σιλβεστρίδης, Θεοφάνης Μηλαρογεώργος και Βασίλης Σιέμπος.

EXPRO A . E . Αχιλλέως 60 ΑΘΗΝΑ 104 35, ΤΗΛ: 210 5225133 FAX : 210 5225276
URL: www.expro.gr e-mail: expro@expro.gr , exproclean@expro.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024