Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΔυναμική και ουσιαστική η παρουσία της Σκιάθου στην διεθνή έκθεση τουρισμού του Λονδίνου World Travel Market
Εκθέσεις

Δυναμική και ουσιαστική η παρουσία της Σκιάθου στην διεθνή έκθεση τουρισμού του Λονδίνου World Travel Market

Στην έκθεση WTM London, η Σκιάθος εκπροσωπήθηκε από τον Δήμαρχο και στελέχη του τουρισμού για ανάπτυξη και νέες αγορές. Συζητήσεις με Fraport και Aegean για πτήσεις, ΕΟΤ Ιταλίας για την ενίσχυση της ιταλικής παρουσίας, και συνεργασίες με jet2, easyJet.

  • Η Σκιάθος στη διεθνή έκθεση τουρισμού του Λονδίνου World Travel Market – WTM London εκπροσωπήθηκε από το Δήμαρχο κ. Θοδωρή Τζούμα, τον αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Διαμαντή Μαθηνό, αλλά και στελέχη του τουριστικού κλάδου του νησιού με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με υψηλόβαθμα στελέχη της Fraport Greece HQ την Κατερίνα Πολλάτου Γενική Διευθύντρια Marketing και Ανάπτυξης, και τον Χάρη Φίλο Υπεύθυνο Ανάπτυξης Αεροπορικών Γραμμών, με στόχο το άνοιγμα σε νέες αγορές και τη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου. Ο Δήμος Σκιάθου έχει αναπτύξει στενή συνεργασία από το 2020 με την Fraport ως στρατηγικής σημασίας εταίρο για την τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Επίσης, η αντιπροσωπεία είχε συναντήσεις με τον κ. Roland Jaggi chief commercial officer της Aegean για την αύξηση των πτήσεων το καλοκαίρι από 7 την εβδομάδα σε 10. Ο Δήμαρχος συναντήθηκε με την πρόεδρο του ΕΟΤ Ιταλίας Ivana Jelinic η οποία είχε επισκεφθεί τη Σκιαθο ως προεδρος της FIAVET όταν είχε οργανωθεί το Συνέδριο στο νησί. Σύμφωνα με δηλώσεις του στο TravelDailyNews η Σκιάθος πάει εξαιρετικά καλά στην ιταλική αγορά, μια αγορά που είναι πολυ σημαντική για το νησί. Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με την υπουργό Τουρισμού της Ιταλίας κ. Daniela Santanchè με την οποία και συζήτησε τουριστικά θέματα.

Επισης συναντήθηεκ με την υπουργό Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην συνεργασία τους.

Σήμερα, η αντιπροσωπεία θα έχει συνάντηση με την jet2 και αύριο με την easy jet, όπου θα συζητηθούν θέματα γύρω από τις πτήσεις των δύο εταιριών προς τη Σκιάθο. Τέλος, ο Δήμος συμμετέχει στο sustainability marathon της WTM 2023 που διοργανώνει ο ΕΟΤ όπως και στις εκδήλωση του οργανισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024