Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΠαρουσίαση του πρώτου εξολοκληρού κατασκευασμένου κρουαζιεροπλοίου στη Κίνα, και το όνομα αυτού…
Κρουαζιερόπλοια

Παρουσίαση του πρώτου εξολοκληρού κατασκευασμένου κρουαζιεροπλοίου στη Κίνα, και το όνομα αυτού…

Η Κίνα ναυπήγησε το κρουαζιερόπλοιο Adora Magic City στη Σαγκάη, που φιλοξενεί 5.246 επιβάτες με πλούσιες εγκαταστάσεις, συνδυάζοντας πολυτέλεια, αναψυχή και πολιτισμό σε 40.000 τ.μ. χώρους.

Το πρώτο μεγάλο κρουαζιερόπλοιο που ναυπηγήθηκε στην Κίνα, το Adora Magic City, πήρε το όνομα στη Σαγκάη το Σάββατο ενώ ήδη ξεκίνησε η κατασκευή ενός αδελφού πλοίου για την πλοιοκτήτρια εταιρία Adora Cruises.

Το Adora Magic City χωρητικότητας 135.500 gt έχει μήκος 323,6 μέτρα και έχει χωρητικότητα έως και 5.246 επιβάτες σε 2.125 καμπίνες. Εκτός από τα 26 εστιατόρια και μπαρ του, το πλοίο διαθέτει ένα ζυθοποιείο που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από φρεσκοκομμένες μπίρες craft και έναν τεράστιο χώρο λιανικής πώλησης αφορολόγητων ειδών που πωλεί μια σειρά προϊόντων από παγκοσμίου φήμης μάρκες.

Όσον αφορά στην ψυχαγωγία, η Adora Cruises συνεργάστηκε με μια κορυφαία κινεζική εταιρεία παραγωγής κωμωδίας, τη Mahua FunAge, για να εισαγάγει ζωντανό θέατρο κωμωδίας, ενώ η Bloks – η αυθεντική κινεζική μάρκα δομικών στοιχείων – προσφέρει το AI-STEAM Exploration Camp at Sea για να παρέχει προγράμματα παιχνιδιών, δραστηριοτήτων, διαγωνισμών και μια ελεύθερη ζώνη παιχνιδιού.

Το πλοίο είναι σχολαστικά σχεδιασμένο με κοινόχρηστο χώρο διαβίωσης και αναψυχής 40.000 τ.μ. Οι εγκαταστάσεις αυτού του κρουαζιερόπλοιου μας επιδεικνύουν την προηγμένη ικανότητα της Κίνας να κατασκευάζει τέτοια εξελιγμένα κρουαζιερόπλοια. Με ένα καλόγουστο μείγμα ανατολικής και δυτικής αισθητικής, η εσωτερική διακόσμηση του «Adora Magic City» συνδυάζει παραδοσιακά και μοντέρνα στοιχεία. με τοιχογραφίες και καλλιτεχνικές διακοσμήσεις που τιμούν τόσο τους αρχαίους όσο και τους θαλάσσιους δρόμους του μεταξιού, το πλοίο απογειώνει την εμπειρία του επιβάτη.

Το πρόγραμμα δρομολογίων Adora Magic City βασίζεται στο homeporting στη Σαγκάη της Κίνας. Τα ταξίδια μετ’ επιστροφής απευθύνονται κυρίως σε τουρίστες Κινέζους/Ανατολικής Ασίας. Το Maiden Voyage (από τον τερματικό σταθμό Shanghai Wusongkou) έχει προγραμματιστεί επί του παρόντος για την 1η Ιανουαρίου 2024.

Οι κρατήσεις για την εναρκτήρια κρουαζιέρα άνοιξαν στις 20 Σεπτεμβρίου 2023.

Το Adora Magic City θα εδρεύει στην Ασία όλο το χρόνο, προσφέροντας αναχωρήσεις μετ’ επιστροφής από τη Σαγκάη καθώς και από άλλα εναλλακτικά κινεζικά λιμάνια.

Ο στόλος της Adora θα αναπτυχθεί όλο το χρόνο στην Ασία, θα μεταφερθεί κατ’ οίκον στην Κίνα και θα εκτελεί δρομολόγια 7 ημερών και μεγαλύτερης διάρκειας ομαδοποιώντας δρομολόγια εσωτερικού με δημοφιλείς προορισμούς στην Ιαπωνία και την Κορέα, καθώς και σε ορισμένες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024