Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτην Ελλάδα το διεθνές συνέδριο του AIEST το 2003

Στην Ελλάδα το διεθνές συνέδριο του AIEST το 2003

Με στόχο τη διενέργεια συνεδρίων για την προώθηση του Συνεδριακού Τουρισμού και τη μεγαλύτερη δυνατή προβολή της χώρας μας, o ΕΟΤ διεκδίκησε το μεγαλύτερο συνέδριο του Διεθνούς Οργανισμού Εμπειρογνωμόνων του […]

Με στόχο τη διενέργεια συνεδρίων για την προώθηση του Συνεδριακού Τουρισμού και τη μεγαλύτερη<...> δυνατή προβολή της χώρας μας, o ΕΟΤ διεκδίκησε το μεγαλύτερο συνέδριο του Διεθνούς Οργανισμού Εμπειρογνωμόνων του Τουρισμού (AIEST).

Στην διάρκεια των εργασιών του φετινού συνεδρίου, που έγινε στην Βραζιλία, μετά τη σχετική εισήγηση και παρουσία της χώρας μας από τον Πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Γιάννη Πατέλλη, τα μέλη και το Δ.Σ. της ΑIEST επέλεξαν, ομόφωνα, τη χώρα μας για να οργανώσει το 53ο συνέδριο του Οργανισμού.

Υπενθυμίζεται ότι οι χώρες που διενήργησαν τα προηγούμενα συνέδρια ήταν, εκτός από την Βραζιλία, η Κίνα, η Μάλτα, η Αργεντινή κ.λ.π.

“Είμαστε ευτυχείς που το επόμενο συνέδριο θα γίνει στην Ελλάδα” δήλωσε ο Πρόεδρος της ΑIEST καθηγητής κ. Peter Keller , ενώ ο γενικός γραμματέας καθηγητής κ. Thomas Bieger θα επισκεφθεί σύντομα τη χώρα μας για να κανονίσει τις λεπτομέρειες. Το συνέδριο αποφασίσθηκε να διεξαχθεί από 7 έως και 12 Σεπτεμβρίου 2003.

Με την ευκαιρία αυτή σημειώνεται πως στο πλαίσιο της φετινής έκθεσης ‘Φιλοξένια’ ο ΕΟΤ θα διοργανώσει ημερίδα με θέμα “Τουρισμός – Αθλητισμός” όπου θα λάβουν μέρος επιφανείς Έλληνες και ξένοι ομιλητές.

Οι δύο ενέργειες αυτές του ΕΟΤ έχουν σαν στόχο την προώθηση του συνεδριακού και αθλητικού τουρισμού στη χώρα μας μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024