Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣυνάντηση της Ό. Κεφαλογιάννη με τον Βρετανό ηθοποιό Stephen Fry
Υπουργείο Τουρισμού

Συνάντηση της Ό. Κεφαλογιάννη με τον Βρετανό ηθοποιό Stephen Fry

Η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, συναντήθηκε σήμερα το πρωί με το διάσημο Βρετανό ηθοποιό Stephen Fry, τον οποίο συνόδευσε κατά την περιήγησή του στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Κατά τη σημερινή ξενάγησή του στο Μουσείο της Ακρόπολης, ο Βρετανός ηθοποιός Stephen Fry ενημερώθηκε για την ιστορία και τον πολιτισμό της αρχαίας Ελλάδας, από τον πρόεδρο του Μουσείου κ. Δημήτρη Παντερμαλή. Παράλληλα ζήτησε και ο ίδιος πληροφορίες για ορισμένα από τα γλυπτά της Αρχαϊκής εποχής.

Μετά το τέλος της ξενάγησής του, η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενη που ήλθε στην Ελλάδα ο διάσημος ηθοποιός κ. Stephen Fry. Τα μηνύματα που έρχονται από το εξωτερικό για τον τουρισμό είναι αισιόδοξα. Αλλά δεν εφησυχάζουμε. Χρειάζεται πολύ δουλειά να γίνει ακόμη. Ο κ. Fry αγαπά την Ελλάδα και είναι πραγματικός φίλος της. Μέσω του twitter, αναπαράγει το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι μια ασφαλής και φιλόξενη χώρα. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την πατρίδα μας, την κρίσιμη αυτή περίοδο”.

Από την πλευρά του στις δηλώσεις του ο κ. Fry τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι οι Βρετανοί τουρίστες αγαπούν την Ελλάδα και τη βλέπουν ως ένα ιδανικό, ασφαλή προορισμό για διακοπές. Ο παγκόσμιος πολιτισμός οφείλει πολλά στην Ελλάδα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ.    

O διάσημος  ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης, ήλθε στην Αθήνα για διακοπές και θα παραμείνει στην Ελλάδα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Στο διάστημα της παραμονής του στη χώρα μας, θα επισκεφτεί την Αρχαία Ολυμπία και νησιά του Αργοσαρωνικού. Χθες ξεναγήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024