Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης με τους ιθύνοντες του τουρισμού

Συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης με τους ιθύνοντες του τουρισμού

Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Άκης Τζοχατζόπουλος είχε προκαθορισμένο ραντεβού προχθές με τον πρόεδρο και τον έφορο της ΠΟΕΤ κ.κ. Μάριο Τριβυζά και Γεώργιο Αποστολόπουλο, τον πρόεδρο των τουριστικών λεωφορείων Ελλάδος […]

Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Άκης Τζοχατζόπουλος είχε προκαθορισμένο ραντεβού προχθές με τον πρόεδρο και τον έφορο της ΠΟΕΤ<.><...> κ.κ. Μάριο Τριβυζά και Γεώργιο Αποστολόπουλο, τον πρόεδρο των τουριστικών λεωφορείων Ελλάδος κ. Αλέξανδρο Γασπαράτο, και τους προέδρους των Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Γραφείων Κερκύρας & Κω, κ.κ. Γεώργιο Δούκα και Σταμάτη Βουκουβαλίδη, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα του τουριστικού κλάδου.

Συγκεκριμένα, στη συνάντηση αυτή η οποία διεξήχθη μέσα σε πνεύμα αλληλοκατανόησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τόσο την περιφέρεια, όσο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει γενικότερα ο κλάδος του τουρισμού άμεσα και μακροχρόνια. Ο κ. Τζοχατζόπουλος έδειξε σημαντικό ενδιαφέρον για τα αιτήματα – προβλήματα που του ανέπτυξαν οι εκπρόσωποι και υποσχέθηκε να τα μελετήσει και να προωθήσει λύσεις εφικτές που θα ικανοποιούν τον κλάδο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024