Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση Βλαστού με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξεναγών
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Συνάντηση Βλαστού με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξεναγών

Ο Ειδικός Γραμματέας Στρατηγικής, Χωροταξίας και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Στέφανος Βλαστός, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης με τους φορείς του τουρισμού είχε συνάντηση την Παρασκευή, στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξεναγών

Ο Ειδικός Γραμματέας Στρατηγικής, Χωροταξίας και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Στέφανος Βλαστός, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης με τους φορείς του τουρισμού<...>είχε συνάντηση την Παρασκευή, στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξεναγών.

«Με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας” ανέφερε αμέσως μετά τη συνάντηση σε δηλώσεις του ο κ. Βλαστός, “είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μια σειρά θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο των Ξεναγών, καθώς και ευρύτερα θέματα που αφορούν στην καλύτερη προώθηση του ελληνικού τουρισμού. Ανάμεσα σε αυτά ήταν το ζήτημα της βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στο πλαίσιο του αυξανόμενου διεθνούς τουριστικού περιβάλλοντος, όπως και της στρατηγικής που πρέπει να ακολουθηθεί για τα επόμενα χρόνια στον τομέα του ελληνικού τουρισμού”.

“Ιδιαίτερη βαρύτητα” πρόσθεσε “δώσαμε και σε θέματα αισθητικής που σχετίζονται, ειδικότερα, με την εικόνα της ελληνικής περιφέρειας, καταλήγοντας σε συγκεκριμένες προτάσεις που αποσκοπούν στην αισθητική αναβάθμιση της εικόνας της πατρίδας μας. Σε επίπεδο ευρύτερης πολιτικής στόχευσης τέθηκε η ανάγκη για την εκπαίδευση του ανθρώπινου κεφαλαίου και τη δημιουργία τουριστικής συνείδησης, ως βασικό συστατικό στοιχείο της αναβάθμισης της ποιότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024