Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΞεκίνησε η διαφημιστική καμπάνια για το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης - ΕΤΑ

Ξεκίνησε η διαφημιστική καμπάνια για το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Στοχευμένη διαφημιστική καμπάνια με τίτλο «Ο Παρνασσός skiζει», η οποία θα αναπτυχθεί σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς καθώς και στο internet, ξεκίνησαν το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ) στο πλαίσιο της προβολής του ανανεωμένου και αναβαθμισμένου Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού…

Στοχευμένη διαφημιστική καμπάνια με τίτλο «Ο Παρνασσός skiζει», η οποία θα αναπτυχθεί σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς καθώς και στο internet, ξεκίνησαν το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ) στο πλαίσιο της<…> προβολής του ανανεωμένου και αναβαθμισμένου Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.

Ηδη, τα διαφημιστικά σποτ προβάλλονται σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και σε websites και στη συνέχεια σε τηλεοπτικούς σταθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τον Δεκέμβριο του 2007 μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2008 το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού έχει αγγίξει τις 120.000 προσελεύσεις.

Μετά την εγκατάσταση σύγχρονου συστήματος έκδοσης και ελέγχου εισιτηρίων skidata, τη βελτίωση και ενοποίηση χιονοδρομικών πιστών, την ανακαίνιση του σαλέ Φτερόλακας, το στέγαστρο του αναβατήρα ΗΡΑΚΛΗ για την αντιπαγωτική προστασία του και την εφαρμογή της νέας εταιρικής ταυτότητας και εικόνας σε όλους τους χώρους και τις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου, η ΕΤΑ εισάγει νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες προς τους χιονοδρόμους και τους επισκέπτες, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Ήδη, ξεκίνησε να λειτουργεί πιλοτικό ταμείο του Χιονοδρομικού Κέντρου στην Αράχωβα, στα γραφεία της Δημοτικής Τουριστικής Επιχείρησης, ενώ η ΕΤΑ βρίσκεται σε επαφή και με τους Δήμους Δελφών και Αμφίκλειας εξετάζοντας τη δυνατότητα λειτουργίας ταμείων και εκεί.

Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες θα δοθεί η δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να αγοράζουν τα εισιτήριά τους και μέσω του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος που θα υπάρχει στο site parnassos-ski.gr.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024