Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΆνοιξαν τα Χιονοδρομικά Κέντρα Παρνασσού και Βόρα-Καϊμακτσαλάν – ποιες πίστες λειτουργούν
Χειμερινός τουρισμός

Άνοιξαν τα Χιονοδρομικά Κέντρα Παρνασσού και Βόρα-Καϊμακτσαλάν – ποιες πίστες λειτουργούν

parnassos

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, αναγνωρισμένο ως το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές στην Ελλάδα, είναι ένας προορισμός που προσελκύει τόσο εγχώριους όσο και διεθνείς επισκέπτες. Tο Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρα – Καϊμακτσαλάν ξεχωρίζει ως ένα από τα πιο γραφικά και εντυπωσιακά της Βόρειας Ελλάδας.

Tα δύο χιονοδρομικά κέντρα που διαχειρίζεται η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου  (ΕΤΑΔ) ΑΕ, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, το μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο της Ελλάδας και το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρα – Καϊμακτσαλάν, ένα από τα ομορφότερα της Βορείου Ελλάδας, υποδέχονται τους επισκέπτες της εορταστικής περιόδου.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού υποδέχεται επισκέπτες που επιθυμούν να απολαύσουν κάποιο ζεστό ρόφημα ή/και φαγητό στα δύο Σαλέ, στα Κελάρια 1950 και στη Φτερόλακα, ενώ θα λειτουργεί και η καντίνα στο κτίριο υποδοχής “1750”.

Οι φίλοι του Παρνασσού, εκδρομείς και επισκέπτες, θα μπορούν να έχουν φυσικά πρόσβαση στο χιόνι και να θαυμάσουν την απεριόριστη θέα που προσφέρει ο Παρνασσός, καθώς ξεκίνησε και η λειτουργία του κεντρικού αναβατήρα “Αφροδίτη” στα Κελάρια, καθώς και ο αναβατήρας “Ήρα” στην Φτερόλακα.

Το ωράριο λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού διαμορφώνεται ως εξής:

  • Ημέρες Χαμηλής Περιόδου (καθημερινές): 09:00 – 15:00
  • Ημέρες Υψηλής Περιόδου (Σαββατοκύριακα, αργίες και εορταστική περίοδος: 23 Δεκεμβρίου έως και 7 Ιανουαρίου): 08:30 –16:00, πάντοτε ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Αντίστοιχα, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρα-Καϊμακτσαλάν οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στα Σαλέ του Κέντρου, στο Baby-lift, στο χώρο των ελκήθρων για τα παιδιά, στη σχολή εκμάθησης και στο κατάστημα ενοικιάσεων εξοπλισμού. Το ωράριο λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρα-Καϊμακτσαλάν διαμορφώνεται ως εξής:

  • Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 – 15:00
  • Σαββατοκύριακα, αργίες και εορταστική περίοδος: από 23 Δεκεμβρίου έως και 7 Ιανουαρίου: 09:00 –16:00, πάντοτε σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024