Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέος e-auction για το Τουριστικό Περίπτερο Πηγών Λούρου Ιωαννίνων
Διαμονή

Νέος e-auction για το Τουριστικό Περίπτερο Πηγών Λούρου Ιωαννίνων

Ioannina

H διάρκεια της μίσθωσης είναι 30 χρόνια και η τιμή εκκίνησης που αφορά το ύψος του ετήσιου μισθώματος ανέρχεται σε 12.000 ευρώ, με βήμα διαγωνισμού 5%.

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) ΑΕ προκηρύσσει Ανοικτό Πλειοδοτικό Διαγωνισμό (e-auction), για τη μακροχρόνια εκμίσθωση του ακινήτου “Τουριστικό Περίπτερο Πηγών Λούρου Ιωαννίνων”, στην Π.Ε. Ιωαννίνων.

Το Τουριστικό Περίπτερο Λούρου βρίσκεται 30 χλμ. νότια της πόλης των Ιωαννίνων και σε υψόμετρο 280 μ., στην οδό Άρτας – Ιωαννίνων, σε καταπράσινη περιοχή στις όχθες του ποταμού Λούρου σε ένα τοπίο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.

Το κτίριο είναι παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, κατασκευάστηκε στις αρχές του 1960 και έχει συνολική επιφάνεια 587,20 τ.μ. Αποτελείται από υπερυψωμένο ισόγειο και όροφο και φέρει κεραμοσκεπή, ενώ διαθέτει και μικρή επιφάνεια υπογείου χώρου. Το Τουριστικό Περίπτερο, όταν λειτουργούσε, ήταν μικρός ξενώνας με αίθουσες εστίασης.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος, εκτελών χρέη διευθύνοντος συμβούλου της ΕΤΑΔ, κ. Παναγιώτης Μπαλωμένος δήλωσε: “Σήμερα ανακοινώνουμε τον 9o κατά σειρά ηλεκτρονικό ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό ενός ακόμα σημαντικού ακίνητου μας που ανήκει στην κατηγορία των ‘Ξενία-Τουριστικών Περίπτερων’ και που για πάρα πολλά χρόνια δεν είχε αξιοποιηθεί. Με τον τρόπο αυτό συνεχίζουμε αδιάκοπα τη σειρά διαγωνισμών που έχουμε ανακοινώσει τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα αξιοποίησης των ακινήτων της ΕΤΑΔ για το 2023. Με συνέπεια και προσήλωση στους στόχους που έχουμε θέσει, προς όφελος του Ελληνικού Δημοσίου και των τοπικών κοινωνιών, μετατρέπουμε αναξιοποίητα ακίνητα σε μοχλούς ανάπτυξης σε όλη τη χώρα“.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024