Τελευταία νέα
ΑρχικήReal EstateΝέα διευθύνουσα σύμβουλος η Ηρώ Χατζηγεωργίου και δυο νέα μη εκτελεστικά μέλη Δ.Σ. στην ΕΤΑΔ
Real estate

Νέα διευθύνουσα σύμβουλος η Ηρώ Χατζηγεωργίου και δυο νέα μη εκτελεστικά μέλη Δ.Σ. στην ΕΤΑΔ

ETAD_CEO

Η κα Χατζηγεωργίου διαθέτει πλούσια εγχώρια και διεθνή εμπειρία σε νευραλγικούς ρόλους στον τομέα των επενδύσεων σε real estate ως στέλεχος πολύ σημαντικών εταιρειών του χώρου. Η πολύτιμη αυτή εμπειρία της θα δώσει καθοριστική ώθηση στην αποστολή της ΕΤΑΔ για τη διαχείριση και αξιοποίηση της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου.

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου ΑΕ (ΕΤΑΔ), 100% θυγατρική του Εθνικού Επενδυτικού Ταμείου, Υπερταμείου ανακοινώνει μετά από απόφαση του Διοικητικού του Συμβούλιου, την τοποθέτηση της κας Ηρούς Χατζηγεωργίου στη θέση της νέας διευθύνουσας συμβούλου της ΕΤΑΔ ΑΕ και των κ.κ. Μαρία Ιωαννίδου και Μάρθα Καββαθά ως νέων μελών Δ.Σ.

Ο CEO του Υπερταμείου κ. Γρηγόρης Δ. Δημητριάδης δήλωσε σχετικά: “Καλωσορίζουμε την Ηρώ Χατζηγεωργίου στην ‘οικογένεια’ του Υπερταμείου. Η εξειδίκευση, η εμπειρία και οι ικανότητές της θα ενισχύσουν αποφασιστικά τη στρατηγική μας για τη μεγιστοποίηση της αξίας και την όσο το δυνατόν αποδοτικότερη διαχείριση του χαρτοφυλακίου της ΕΤΑΔ. Ταυτόχρονα θα προσδώσει τον έντονο αναπτυξιακό χαρακτήρα που έχει ανάγκη η εταιρεία για να υλοποιήσει το στρατηγικής σημασίας έργο της. Το Υπερταμείο, από τη θέση του μοναδικού μετόχου, θα συμβάλει με όλα τα μέσα στην επίτευξη της αποστολής της κ. Χατζηγεωργίου. Παράλληλα υποδεχόμαστε ως νέα μέλη του Δ.Σ. της ΕΤΑΔ τις κ.κ Μαρία Ιωαννίδου και Μάρθα Καββαθά, των οποίων η εμπειρία σε μία σειρά τομείς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα θα εμπλουτίσει σημαντικά τις δυνατότητες της εταιρείας να διαχειριστεί αποτελεσματικότερα ένα πλήθος θεμάτων και τομέων της δραστηριότητάς της“.

Ο κ. Δημητριάδης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Παναγιώτη Μπαλωμένο, εντεταλμένο σύμβουλο και εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., ο οποίος εκτελούσε -μεταβατικά- χρέη διευθύνοντος συμβούλου με θετικά αποτελέσματα και ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει τη θέση του αναπλ. διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας.

Η νέα CEO της ΕΤΑΔ δήλωσε: “Με μεγάλη χαρά και τιμή αναλαμβάνω την θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου της ΕΤΑΔ ΑΕ, έχοντας παράλληλα βαθιά συναίσθηση της ευθύνης του έργου που θα πρέπει να υλοποιηθεί. Προτεραιότητα της ΕΤΑΔ ΑΕ είναι η βέλτιστη  διαχείριση και αξιοποίηση των ακινήτων του χαρτοφυλακίου της, συμβάλλοντας στην οικονομία, στον τουρισμό και στην περαιτέρω ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών. Πρόθεση της εταιρείας είναι η προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων και η προώθηση συνεργειών δημοσίου και ιδιωτικού τομέα πάντα όμως με γνώμονα την προστασία και την ανάδειξη του φυσικού, περιβαλλοντικού και πολιτιστικού πλούτου της χώρας. Με αξίες σταθερές, όπως η διασφάλιση της επιχειρηματικής ηθικής, της λογοδοσίας και της διαφάνειας, και με σεβασμό στο πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρείας ξεκινάμε από σήμερα κιόλας συστηματική συνεργασία”.  

Η νέα σύνθεση του ΔΣ της ΕΤΑΔ διαμορφώνεται ως εξής:

  1. Γρηγόριος Αναστασιάδης, πρόεδρος του Δ.Σ.
  2. Ηρώ Χατζηγεωργίου, διευθύνουσα σΣύμβουλος
  3. Παναγιώτης Μπαλωμένος, αναπλ. διευθύνων σύμβουλος και εντεταλμένος σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.
  4. Άννα Σαΐπη, μέλος του Δ.Σ.
  5. Θεόδωρος Γκλαβάς, μέλος του Δ.Σ.
  6. Σπυρίδων Ρουβάς, μέλος του Δ.Σ.
  7. Μαρία Ιωαννίδου, μέλος του Δ.Σ.
  8. Μάρθα Καββαθά, μέλος του Δ.Σ.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024