Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΤα τουριστικά γραφεία παίρνουν την υπόθεση των Ολυμπιακών Αγώνων στα χέρια τους

Τα τουριστικά γραφεία παίρνουν την υπόθεση των Ολυμπιακών Αγώνων στα χέρια τους

Σε σύσταση νέας Πολυμετοχικής Εταιρίας από μέλη του ΗΑΤΤΑ, προσανατολίζεται ο Σύνδεσμος για την διεκδίκηση του Διαγωνισμού της “Αθήνα 2004” με σκοπό τη διαχείριση του προγράμματος κατοικιών για τη διαμονή […]

Σε σύσταση νέας Πολυμετοχικής Εταιρίας από μέλη του ΗΑΤΤΑ<.>, προσανατολίζεται ο Σύνδεσμος για την διεκδίκηση<...> του Διαγωνισμού της “Αθήνα 2004” με σκοπό τη διαχείριση του προγράμματος κατοικιών για τη διαμονή θεατών και επισκεπτών.

Την Πέμπτη 30 Μαΐου 2002 και ώρα 17:00 μ.μ. σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των υποψήφιων μετόχων με σκοπό την έναρξη των διεργασιών σύστασης της νέας εταιρίας.

Ο ΗΑΤΤΑ θα έχει ρόλο συντονιστή και δε θα συμμετέχει στην εταιρία, αλλά θα στηρίζει την όλη προσπάθεια για την επιτυχία της εταιρίας.

Στη νέα εταιρία μπορούν να συμμετέχουν φυσικά ή κατά προτίμηση νομικά πρόσωπα, τα οποία όμως δεν συμμετέχουν σε άλλο εταιρικό ή κοινοπρακτικό σχήμα για τη διεκδίκηση του ίδιου διαγωνισμού. Η εταιρία θα έχει την μορφή Ανωνύμου Εταιρίας, εξασφαλίζοντας τις πλέον διαφανείς διαδικασίες διαχείρισης, μετοχικό κεφάλαιο τριακοσίων χιλιάδων (300.000) ευρώ, το οποίο μπορεί να είναι διηρημένο σε 3.000 ή 6.000 ή 30.000 μετοχές, Επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο και έδρα την Αθήνα.

Η υπό σύσταση εταιρία θα έχει ως σκοπό και αντικείμενο δραστηριότητας, εκτός από τη διαχείριση κατοικιών για τη διαμονή θεατών και επισκεπτών κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, την παροχή πάσης φύσεως υπηρεσιών που έχουν άμεση σχέση με τον τουρισμό, τη δημιουργία ή/και εκμετάλλευση Συνεδριακών Κέντρων, τη προβολή και προώθηση των τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών, τη παροχή τεχνογνωσίας προς τρίτους και η εκπόνηση μελετών κλπ. Η διάρκεια ζωής της θα είναι τριάντα έτη.

Το μέγιστο ποσοστό συμμετοχής κάθε υποψήφιου ενδιαφερόμενου συμμετέχοντα στη νέα εταιρεία προτείνεται επί του παρόντος σε 2%, λόγω του αυξημένου βαθμού ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε μέχρι σήμερα από 200 και πλέον μέλη του ΗΑΤΤΑ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024