Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤουρισμός ένα από τα θέματα της πρωθυπουργικής αποστολής στην Κίνα

Τουρισμός ένα από τα θέματα της πρωθυπουργικής αποστολής στην Κίνα

Την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί το ταξίδι του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στην Κίνα ο οποίος με τη συνοδεία 56 επιχειρηματιών από γνωστές επιχειρήσεις των σημαντικότερων κλάδων της […]

Την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί το ταξίδι του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στην Κίνα<.> ο οποίος με<...> τη συνοδεία 56 επιχειρηματιών από γνωστές επιχειρήσεις των σημαντικότερων κλάδων της ελληνικής οικονομίας πρόκειται να πραγματοποιήσει επαφές σε κυβερνητικό επίπεδο, καθώς και να διερευνήσει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες συνεργασίας μεταξύ επιχειρήσεων των δύο χωρών.

Ο πρωθυπουργός αναχωρεί την 1η Ιουνίου με μία αποστολή 56 εκπροσώπων επιχειρήσεων, επιμελητηρίων, συνδέσμων, όπου θα επισκεφθούν το Πεκίνο, τη Σαγκάη και το Σιάν και θα επιστρέψουν στις 8 Ιουνίου. Ο τουρισμός, που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κλάδους συνεργασίας των δύο χωρών, εκπροσωπείται από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Στ. Ανδρεάδη, την πρόεδρο της Leventi BA Hotel & Tourist Enterprises Αργυρώ Λεβέντη, τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ιω. Ευαγγέλου, τον γενικό διευθυντής της Olympos Touristiki Ependitiki – Sirios Travel Κατσιόκαλης Πέτρος, τον Χρ. Χριστοδουλάκη της Maricom Eurostar/Travel Plan.

Εν τω μεταξύ, ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Λοβέρδος τοποθετούμενος στη διαμαρτυρία που εξέφρασε ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας Αρ. Διβάνης απάντησε ότι “Η μομφή ότι στην επιχειρηματική αποστολή, που συνοδεύει τον πρωθυπουργό στην επίσημη επίσκεψη του στην Κίνα, δεν υπάρχει εκπρόσωπος του επιχειρηματικού κόσμου του τουρισμού δεν είναι ακριβής”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024