Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΗ Shandong υποδέχεται τους τουρίστες με ανοιξιάτικα άνθη
Προορισμοί

Η Shandong υποδέχεται τους τουρίστες με ανοιξιάτικα άνθη

Τουρίστες επισκέπτονται τη Zaozhuang, Κίνα, για να απολαύσουν την ανθισμένη άνοιξη, με πλούσια ανοιξιάτικα τοπία και πολύχρωμες τουλίπες, ενώ απαθανατίζουν στιγμές ομορφιάς.

Η πόλη Zaozhuang της επαρχίας Shandong της ανατολικής Κίνας έχει δει πρόσφατα μεγάλα γκρουπ τουριστών να έρχονται για να απολαύσουν την ανθισμένη άνοιξη σε όλη την πόλη, σύμφωνα με το Silkroadgreek.gr

Στη γραφική περιοχή Guishan της περιοχής Shizhong του Zaozhuang, τα ανθισμένα λουλούδια σχηματίζουν ένα όμορφο ανοιξιάτικο τοπίο όπου οι τουρίστες μπορούν να κάνουν μια βόλτα στα δαιδαλώδη βουνά, ακούγοντας πουλιά που τραγουδούν και κάνοντας μπάνιο με άρωμα λουλουδιών.

Η πόλη Xiwangzhuang, μια από τις κορυφαίες επιλογές για τους λάτρεις των λουλουδιών, προσφέρει στενή επαφή με μια θάλασσα από τουλίπες σε διάφορα χρώματα, αποδίδοντας την πιο παιχνιδιάρικη εμφάνιση με μια χρυσή ηλιοφάνεια.

Το κιόσκι Zhongxing, που βρίσκεται στο κέντρο του υγροτόπου πάρκου Donghu της περιοχής Shizhong, είναι επίσης ένα αγαπημένο μέρος ακόμη και από τους ντόπιους για την παρατήρηση των λουλουδιών.

Κοιτάζοντας κάτω από το κιόσκι, οι άνθρωποι υποδέχονται με συστάδες από απαλό ροζ, λαμπερό κόκκινο και λευκά άνθη δαμάσκηνου σε όλα τα κλαδιά του πάρκου.

Εκτός από τα καταπραϋντικά κύματα του μυρωδάτου αρώματος, είναι και η ώρα για στιγμιότυπα να επισφραγίσουν την ομορφιά και την ευτυχία για τουλάχιστον ένα δευτερόλεπτο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024