Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΒουλγαράκης: Η Ελλάδα δεν αποτελεί στόχο της διεθνούς τρομοκρατίας

Βουλγαράκης: Η Ελλάδα δεν αποτελεί στόχο της διεθνούς τρομοκρατίας

Σε συνέντευξη του στον `Εθνικό Κήρυκα` της Νέας Υόρκης ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, κ. Γιώργος Βουλγαράκης τόνισε για ακόμη μια φορά χτες,Πέμπτη 4 Αυγούστου 2005, ότι “η Ελλάδα είναι απόλυτα […]

Σε συνέντευξη του στον `Εθνικό Κήρυκα` της Νέας Υόρκης ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, κ. Γιώργος Βουλγαράκης τόνισε για ακόμη μια φορά χτες,<...>Πέμπτη 4 Αυγούστου 2005, ότι η Ελλάδα είναι απόλυτα ασφαλής προορισμός.

Όπως μάλιστα, χαρακτηριστικά ανέφερε “είναι γεγονός ότι η Ελλάδα δεν αποτελεί στόχο της διεθνούς τρομοκρατίας, πράγμα που επιβεβαιώνεται από όλες τις αναλύσεις. Η χώρα μας βρίσκεται στις χαμηλότερες θέσεις από πλευράς επικινδυνότητας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει τίποτε. Διότι στην τρομοκρατία δεν υπάρχει λογική. Η δράση των τρομοκρατών δεν γνωρίζει σύνορα. Αφορά όλο τον κόσμο. Έμμεσα ή άμεσα. Κοινώς η τρομοκρατία, αλλά και η αντιμετώπιση της αφορά όλους.

“Η Ελλάδα” πρόσθεσε “αξιοποιεί τα συστήματα ασφαλείας και την εμπειρία της από την ασφαλή οργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας και συνεργάζεται με τις Η.Π.Α. και άλλες χώρες για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024