Τελευταία νέα
ΑρχικήΣυναντήσεις της Έλ. Κουντουρά με τους πρέσβεις Τουρκίας και Ισραήλ στην Ελλάδα
Υπουργείο Τουρισμού

Συναντήσεις της Έλ. Κουντουρά με τους πρέσβεις Τουρκίας και Ισραήλ στην Ελλάδα

Συνάντηση της αναπληρωτού υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά με τον πρέσβυ της Τουρκίας στην Ελλάδα.

Η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά είχε χθες εθιμοτυπική συνάντηση στο γραφείο της με τον πρέσβη της Τουρκίας στην Ελλάδα κ. Kerim Uras. Ο κ. Uras συνεχάρη την κα Κουντουρά για την ανάληψη των καθηκόντων της και σημείωσε ότι προσβλέπει στην ενίσχυση της ήδη πολύ καλής συνεργασίας των δύο χωρών στον τομέα του τουρισμού.

Από την πλευρά της η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού τόνισε ότι η πολύ καλή συνεργασία Ελλάδος – Τουρκίας στον τομέα του τουρισμού αποτελεί επιθυμία και της ελληνικής πλευράς και εξέφρασε την άποψη ότι “όταν η γειτονιά μας αναπτύσσεται είναι προς όφελος όλων”.

Ακόμη, η κα Κουντουρά είχε εθιμοτυπική συνάντηση στο γραφείο της και με την πρέσβειρα του Ισραήλ στην Ελλάδα κα Irit Ben Abba. Η πρέσβης του Ισραήλ συνεχάρη την υπουργό για την ανάληψη των καθηκόντων της και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με την κα Κουντουρά για τους τρόπους περαιτέρω ενίσχυσης των άριστων σχέσεων των δυο χωρών ενόψει και της νέας τουριστικής περιόδου.

Επίσης κατά την επισκόπηση των διμερών σχέσεων εξετάσθηκε  και η ενδεχόμενη συνεργασία Αθήνας –Τελ Αβίβ στον τομέα του City Tourism.

Τέλος, με την ευκαιρία της επίσκεψης, η κα Ben Abba προσκάλεσε την αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού στην επόμενη Διεθνή Τουριστική Έκθεση International Mediterranean Tourism Market (IMTM) που διοργανώνεται στο Τελ Αβίβ,  πρόταση την οποία η κα Κουντουρά αποδέχθηκε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024