Τη δική της σφραγίδα στο 5ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας της Λέσχης Αρχιμαγείρων (Chef’s Club), που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα έβαλε η μαγειρική ομάδα του Sofitel Athens Airport, η οποίααπέσπασε τρία βραβεία. […]
Τη δική της σφραγίδα στο 5ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας της Λέσχης Αρχιμαγείρων (Chef’s Club), που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα έβαλε η μαγειρική ομάδα του Sofitel Athens Airport, η οποία<...>απέσπασε τρία βραβεία.
Συγκεκριμένα, απέσπασε δύο χρυσά, στις κατηγορίες Ατομικό Θαλασσινό Πίατο (Επαγγελματίες), με τον μάγειρα Αθηναγόρα Κωστάκο, για το πιάτο: «Πελαγίσιο λαυράκι με σάλτσα από νεροκάρδαμο, κρεμ-μπρυλέ αχινού και μπλινίς από κοχύλια Σαιν-Ζακ» και Ατομικό Ζεστό Επιδόρπιο (Επαγγελματίες) με τον ζαχαροπλάστη Χαράλαμπο Πολυκάτερο, για το επιδόρπιο: «Κυδώνι Σαντινέ» και ένα αργυρό βραβείο για την κατηγορία Ατομικό Πουλερικό Πιάτο (Επαγγελματίες) με τον μάγειρα Ιωάννη Λιόκα, για το πιάτο: «Ρολλάκι κοτόπουλο ‘Πίνδος’ γεμισμένο με φύκι ‘Nori’, πουρέ παντζαριού & μπαχαρικά. Συνοδεία από φρέσκα baby λαχανικά & αφρό από πράσινα βότανα».
Αξίζει να αναφερθεί πως ο διαγωνισμός είναι πανελλαδικής εμβέλειας και πραγματοποιείται μία φορά το χρόνο στην Αθήνα.