Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣαρώνει τα βραβεία το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης

Σαρώνει τα βραβεία το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης

Το βραβείο “Καλύτερο Αεροδρόμιο στον κόσμο” έλαβε για 20η χρονιά από τους επαγγελματίες ταξιδιώτες του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης, το αεροδρόμιο Changi στην Σιγκαπούρη, σύμφωνα με δημοσκόπηση του περιοδικούBusiness […]

Το βραβείο “Καλύτερο Αεροδρόμιο στον κόσμο” έλαβε για 20η χρονιά από τους επαγγελματίες ταξιδιώτες του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης, το αεροδρόμιο Changi στην Σιγκαπούρη, σύμφωνα με δημοσκόπηση του περιοδικού<...>Business Traveller. Το βραβείο παραδόθηκε σε τελετή, που πραγματοποιήθηκε χτες στο Λονδίνο.

Τρεις μέρες νωρίτερα, στα βραβεία του περιοδικού για την περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού, το αεροδρόμιο Changi έλαβε και πάλι την κορυφαία θέση, κερδίζοντας το βραβείο “Καλύτερο Αεροδρόμιο στον κόσμο” για 16η χρονιά, όπως επίσης και το βραβείο “Καλύτερο Duty Free Αεροδρομίου στον κόσμο”. Στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, οι επαγγελματίες ταξιδιώτες έδωσαν επίσης στο αεροδρόμιο Changi το βραβείο “Καλύτερο Αεροδρόμιο στον κόσμο” για τέταρτη χρονιά σε τελετή, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Απρίλιο.

Εκτός από τα παραπάνω βραβεία, το αεροδρόμιο Changi ψηφίστηκε ως το “Καλύτερο στονν κόσμο” και από τους αναγνώστες της βρετανικής τουριστικής έκδοσης “UltraTravel”. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο.

Παράλληλα, το αεροδρόμιο Changi κέρδισε βραβεία και από 2 ακόμη βρετανικά περιοδικά – το “Buying Business Travel” και το “Wanderlust”, όπως επίσης και από 2 εκδόσεις της Ασίας/Ειρηνικού – “DestinAsian” και “Cargonews Asia”.

Σχολιάζοντας τον αριθμό-ρεκόρ βραβείων του αεροδρομίου Changi ο Γενικός Διευθυντής και CEO της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας της Σιγκαπούρης, κ. Lim Kim Choon, δήλωσε: “Η συνεχής παρουσία του Changi σε όλες τις διεθνείς έρευνες των αεροδρομίων ίσως να μην εκπλήσσει πολλούς ανθρώπους. Η κατάκτηση αυτών των βραβείων αποδεικνύει ότι κάνουμε τα περισσότερα πράγματα σωστά. Παρόλα αυτά γνωρίζουμε ότι είναι τομείς που μπορούμε να κάνουμε περισσότερα και για αυτό αναζητούμε συνεχώς τρόπους να βελτιώσουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις μας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024