Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΥπηρεσίες internet διαθέσιμες στα αεροσκάφη διηπειρωτικών πτήσεων της Austrian Airlines

Υπηρεσίες internet διαθέσιμες στα αεροσκάφη διηπειρωτικών πτήσεων της Austrian Airlines

Το Austrian Airlines Group και ο ηγέτης ανά τον κόσμο της υψηλής ταχύτητας υπηρεσιών internet κατά τη διάρκεια πτήσεων,Connexion by Boeing, υπέγραψαν πρόσφατα συμβόλαια εγκατάστασης ασύρματης διαδικτυακής σύνδεσης στα αεροσκάφη […]

Το Austrian Airlines Group και ο ηγέτης ανά τον κόσμο της υψηλής ταχύτητας υπηρεσιών internet κατά τη διάρκεια πτήσεων,<...>Connexion by Boeing, υπέγραψαν πρόσφατα συμβόλαια εγκατάστασης ασύρματης διαδικτυακής σύνδεσης στα αεροσκάφη διηπειρωτικών πτήσεων της Austrian Airlines. Έτσι, οι επιβάτες της Business και της Οικονομικής θέσης θα μπορούν να χρησιμοποιούν το internet κατά τη διάρκεια των πτήσεων, με μόνη προϋπόθεση να έχουν μαζί το δικό τους laptop, το οποίο θα πρέπει να είναι εξοπλισμένο με μια κάρτα WLAN. Δεδομένου αυτού, η διαδικασία είναι η συνηθισμένη, αφού οι επιβάτες απλώς ανοίγουν το laptop τους και ενεργοποιούν το browser. Η πληρωμή της χρήσης του internet θα γίνεται μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας.

Η πρόβλεψη χρήσης διαδικτύου είναι ένα μόνο μέρος μιας διευρυμένης αναβάθμισης του επιπέδου άνεσης κατά τη διάρκεια των διηπειρωτικών πτήσεων της Austrian. Οι νέες υπηρεσίες περιλαμβάνουν επίσης τον εξοπλισμό των αεροσκαφών Boeing των διηπειρωτικών πτήσεων (Boeing 767 και 777) με νέα καθίσματα ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν άνετο ύπνο κατά τη διάρκεια της πτήσης. Στην πλήρη επέκτασή τους τα νέα `lie-flat-bed` της Austrian, τα οποία θα είναι σε απόσταση 152 εκατοστών (60 ίντσες) και με σχεδόν 2 μέτρα μήκος, όχι μόνο θα προσφέρονται για ύπνο, αλλά επιπλέον θα έχουν κι άλλα χαρακτηριστικά όπως λειτουργία μασάζ, περιστρεφόμενη οθόνη 10 ιντσών, πλήρη αυτοματοποίηση και απευθείας παροχή ρεύματος για το laptop, έτσι ώστε να εγγυάται την απόλυτη εμπειρία άνεσης. Το πρώτο Boeing 777 εξοπλισμένο με τα συγκεκριμένα καθίσματα-κρεβάτια και την παροχή internet κατά τη διάρκεια της πτήσης αναμένεται να ξεκινήσει τις πτήσεις του για την Αυστραλία τον Μάιο του 2006.

Η Austrian Airlines ανάμεσα στις καλύτερες αερογραμμές του κόσμου

Η Οικονομική θέση της Austrian κατέλαβε την 2η θέση παγκοσμίως, ενώ το catering της Business Class κατέλαβε την 4η θέση. Επίσης, κατέλαβε τη 2η θέση στην κατηγορία πληρώματος στην Ευρώπη, με συνολική κατάταξη στην κατηγορία Αεροπορική Εταιρία 4 αστέρων. Στην τελευταία έρευνα, που δημοσίευσε η Βρετανική εταιρία Συμβούλων Skytrax, πάνω από 12 εκατ. επιβάτες από 94 χώρες αξιολόγησαν το σέρβις, που παρέχεται από 400 περίπου αερογραμμές παγκοσμίως. Στην κατηγορία catering διηπειρωτικών πτήσεων της διεθνούς `Online Skytrax έκθεσης ποιότητας 2005`, η Οικονομική και η Business Class της Austrian Airlines κέρδισαν σημαντικούς βαθμούς στην ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αυτή κατηγορία της έρευνας.

Στις διηπειρωτικές πτήσεις το catering της Οικονομικής θέσης κατέκτησε την εξαιρετική 2η θέση, κάνοντας την Austrian την μόνη ευρωπαϊκή αερογραμμή που κατατάσσεται στην πρώτη εξάδα παγκοσμίως. Στη Business Class, η Austrian κατάφερε να καταλάβει την 4η θέση στην κατηγορία catering, κάτι που αποδεικνύει ακόμη περισσότερο την άψογη ποιότητα του. Το catering της Austrian Airlines τόσο για την Οικονομική όσο και για την Business Class παρέχεται από την φημισμένη αυστριακή εταιρία catering Airest στη Βιέννη. Η Austrian είναι η μόνη αεροπορική εταιρία στον κόσμο που απασχολεί τόσο μεγάλο αριθμό κορυφαίων αυστριακών αλλά και διεθνώς αναγνωρισμένων chefs στις διηπειρωτικές πτήσεις.

Επιπλέον, η Austrian Airlines κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία πληρώματος στην Ευρώπη. Τα κριτήρια επιτυχίας σε αυτήν την κατηγορία περιλαμβάνουν το σέρβις, την εμφάνιση, την δυνατότητα επίλυσης προβλημάτων, προθυμία, ετοιμότητα και ευγένεια.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ως μέλος της Star Alliance, η οποία αναδείχθηκε ως η καλύτερη ένωση αεροπορικών εταιριών στον κόσμο, η Austrian Airlines μεταφέρει επιβάτες σε 130 προορισμούς σε 66 χώρες στις πέντε ηπείρους. Το καλοκαίρι του 2005, η Austrian Airlines θα εξυπηρετεί 41 προορισμούς στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη κατά αποκλειστικότητα, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη δυτική ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024