Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑθήνα: Ο καλύτερος σταθμός του μήνα για τη Lufthansa

Αθήνα: Ο καλύτερος σταθμός του μήνα για τη Lufthansa

Στα πλαίσια συνεργασίας της Goldair Handling με την Lufthansa, αναδείχτηκε ο σταθμός της Αθήνας ως ο καλύτερος σταθμός του κόσμου για τον Μάρτιο 2004. Η Lufthansa, συνδέοντας Ελλάδα και Γερμανία […]

Στα πλαίσια συνεργασίας της Goldair Handling με την Lufthansa, αναδείχτηκε ο σταθμός της Αθήνας ως ο καλύτερος σταθμός<...> του κόσμου για τον Μάρτιο 2004. Η Lufthansa, συνδέοντας Ελλάδα και Γερμανία με 7 καθημερινές πτήσεις από την Αθήνα προς Ντύσελντορφ, Μόναχο και Φρανκφούρτη, έχει αναθέσει ολόκληρη την επίγεια δραστηριότητά της στην Goldair Handling.

Κατά την διάρκεια ειδικής τελετής στην αίθουσα Διακεκριμένων Επιβατών της Lufthansa, ο Διευθυντής Ελλάδος, Κύπρου και Ισραήλ κ. Roland Geiger, παρέδωσε το βραβείο. Ο κ.Geiger έδωσε έμφαση στην απόδοση ως προς την ακρίβεια των χρόνων αλλά και την αφοσίωση και εξυπηρέτηση των στελεχών της Goldair Handling.

H Διευθύνουσα Σύμβουλος της Goldair Handling, κ. Ξανθάκη, τόνισε ότι “η ανάδειξη της Αθήνας ως του καλύτερου σταθμού στο παγκόσμιο δίκτυο της Lufthansa, μίας ιδιαίτερα ποιοτικής και αυστηρών προδιαγραφών αεροπορικής εταιρίας, αποδεικνύει την πετυχημένη δουλειά που γίνεται στην Goldair Handling“. Υπογράμμισε επίσης, ότι “το παραπάνω έγινε δυνατόν, χάρη στην άριστη συνεργασία τόσο με την Lufthansa όσο και με την Lufthansa cargo“, ενώ έδωσε έμφαση και στις ενέργειες που έχει κάνει η Goldair Handling εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων για τις επιπλέον υπηρεσίες που θα είναι διαθέσιμες, όπως το τηλεφωνικό τσεκ-ιν και το μετα-μεσονύκτιο τσεκ-ιν, ένα νέο προϊόν στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, σύμφωνα με το οποίο οι επιβάτες που ταξιδεύουν με πρωινές πτήσεις, θα μπορούν να αφήνουν τις αποσκευές τους στο τσεκ-ιν από την προηγούμενη νύχτα και ήδη να έχουν πάρει την θέση και την κάρτα επιβίβασής τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024