Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαBusiness Traveller: Καλύτερη αεροπορική συμμαχία η Star Alliance

Business Traveller: Καλύτερη αεροπορική συμμαχία η Star Alliance

Το βραβείο «Καλύτερης Αεροπορικής Συμμαχίας» κέρδισε για δεύτερη συνεχή χρονιά η αεροπορική συμμαχία Star Alliance, κατά τη διάρκεια εντυπωσιακής τελετής που πραγματοποίησετο περιοδικό Business Traveller (Ηνωμένο Βασίλειο). “Το γεγονός ότι […]

Το βραβείο «Καλύτερης Αεροπορικής Συμμαχίας» κέρδισε για δεύτερη συνεχή χρονιά η αεροπορική συμμαχία Star Alliance, κατά τη διάρκεια εντυπωσιακής τελετής που πραγματοποίησε<...>το περιοδικό Business Traveller (Ηνωμένο Βασίλειο).

“Το γεγονός ότι κερδίσαμε το βραβείο αυτό για δεύτερη συνεχή χρονιά είναι για εμάς ένα σημαντικό επίτευγμα, ειδικά αν σκεφτούμε ότι καταφέραμε κάτι τέτοιο μέσα σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές αγορές της αεροπορικής βιομηχανίας, που δεν είναι άλλη από την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου”, δήλωσε ο CEO της Star Alliance, κ. Jaan Albrecht. “Φυσικά, είναι και ένα πολύ όμορφο δώρο γενεθλίων, καθώς φέτος γιορτάζουμε την 10η επέτειό μας. Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλους τους υπαλλήλους που μένουν πιστοί και πραγματοποιούν επί καθημερινής βάσεως τη δέσμευση της Συμμαχίας προς τους πελάτες, σε όλο το δίκτυο ανά την υφήλιο, γεγονός που αναγνωρίστηκε από τους πελάτες μας με αυτό το βραβείο”.

Τα βραβεία του περιοδικού Business Traveller (Ηνωμένο Βασίλειο) έχουν αναγνωριστεί στην βιομηχανία ως η ανώτερη επιβράβευση στον τομέα του επαγγελματικού ταξιδιού και αναφέρονται σε 46 διαφορετικές κατηγορίες, από ξενοδοχεία και αεροπορικές εταιρίες μέχρι εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων και φίρμες αποσκευών. Η έρευνα ανάμεσα στους αναγνώστες του περιοδικού Business Traveller του Ηνωμένου Βασιλείου διεξήχθη μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου 2007, ενώ τα αποτελέσματα επιμελήθηκε και ανέλυσε ανεξάρτητη εταιρία ερευνών. Εκτός της Star Alliance, βραβεία κέρδισαν και τρεις αεροπορικές εταιρίες- μέλη της συμμαχίας, οι Πολωνικές Αερογραμμές LOT, η Singapore Airlines και η South African Airways.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024