Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΔέκα χρόνια συμπλήρωσε η Star Alliance

Δέκα χρόνια συμπλήρωσε η Star Alliance

Η Star Alliance, η πρώτη παγκόσμια πολυμερής αεροπορική συμμαχία, γιόρτασε χτες 10 χρόνια ύπαρξης. Η συνεργασία, που ξεκίνησε ως μια συμμαχία πέντε ομοϊδεατών αεροπορικών εταιριών, εξελίχθηκε σε μια συμμαχία που […]

Η Star Alliance, η πρώτη παγκόσμια πολυμερής αεροπορική συμμαχία, γιόρτασε χτες 10 χρόνια ύπαρξης. Η συνεργασία, που ξεκίνησε ως μια συμμαχία πέντε ομοϊδεατών αεροπορικών εταιριών, εξελίχθηκε σε μια συμμαχία που αποτελείται από 17 μέλη – αεροπορικές εταιρίες<...>που μεταφέρουν περισσότερους από 406 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως, σε περίπου 855 προορισμούς σε 155 χώρες.

“Αψηφήσαμε πολλούς σκεπτικιστές που μας αντιμετώπισαν ως ένα εμπορικό “αστείο” που θα διαρκούσε μόνο 2 χρόνια”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Star Alliance, κ. Jaan Albrecht. “Σήμερα, σχεδόν το 30% των παγκόσμιων αεροπορικών ταξιδιωτών χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες των μελών μας, ή, αν το δούμε από μια συνολική προοπτική της αεροπορικής βιομηχανίας, τα 2/3 των αεροπορικών ταξιδιωτών ανά την υφήλιο είναι μια από αυτές τις τρεις αεροπορικές συμμαχίες”.

Αντί να αναλογίζεται τα επιτεύγματα των τελευταίων 10 ετών, η Star Alliance βλέπει την επέτειό της ως μια στιγμή για να κοιτάξει μπροστά, στο μέλλον. Η συμμαχία εγκαινιάζει μια νέα τοποθέτηση/ άποψη του προϊόντος, που αντανακλά τις ολοένα μεταβαλλόμενες ανάγκες του παγκόσμιου ταξιδευτή.

Σχολιάζοντας αυτή την αλλαγή, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Star Alliance, κ. Jaan Albrecht, αναφέρει τα εξής: “Οι συμμαχίες δεν αφορούν απλά τα δίκτυα, αλλά βοηθούν τους ανθρώπους να συνδέονται σε μια παγκόσμια κλίμακα. Ως εκ τούτου, είμαι υπερήφανος να παρουσιάσω το νέο σύνθημα της συμμαχίας, «Ο τρόπος που συνδέεται η Γη».”

Η νέα άποψη του εταιρικού προϊόντος θα υποστηρίζεται από διαφημιστική καμπάνια που θα επισημαίνει το ρόλο της γλώσσας του σώματος στον επαγγελματικό χώρο και τη σημασία να αναγνωρίζει κανείς αυτά τα σημάδια κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ‘πρόσωπο με πρόσωπο’.

Ταυτόχρονα, κάτω από το σύνθημα “Biosphere Connections/ Συνδέσεις Βιόσφαιρας”, η Star Alliance ξεκινά τη συνεργασία της με αναγνωρισμένους οργανισμούς περιβαλλοντικής προστασίας, όπως: UNESCO-MAB, World Conservation Union (IUCN) και Συνθήκη Ramsar για τους Βιότοπους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Star Alliance, κ. Albrecht ανέφερε επίσης: “Οι Συνδέσεις Βιόσφαιρας αποδεικνύουν τη δέσμευση της Star Alliance να υποστηρίξει, με δημιουργικό και θετικό τρόπο, την προστασία του περιβάλλοντος και τη διατήρηση της βιόσφαιρας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τη δημιουργία αυτής της συνεργασίας, με τέτοιους διεθνώς αναγνωρισμένους και αξιοσέβαστους οργανισμούς”.

Τέλος, αλλά εξίσου σημαντικό είναι ότι και οι πελάτες θα επωφεληθούν από την 10η επέτειο της συμμαχίας. Πετώντας με μια από τις 17 αεροπορικές εταιρίες – μέλη της Συμμαχίας, με συγκεκριμένα εισιτήρια, από χτες μέχρι και τον Νοέμβριο, μπορούν να κερδίσουν μια σειρά από μοναδικά μηνιαία βραβεία και έχουν επίσης την ευκαιρία να αξιώσουν το μεγάλο βραβείο: δημιουργώντας το δικό τους ταξίδι για δύο, επιλέγοντας μέχρι πέντε “εμπειρίες” από μια λίστα 10 προορισμών της Star Alliance – Νέα Ζηλανδία, Ιαπωνία, Σουηδία και Νότιο Αφρική είναι μόνο μερικοί από τους δελεαστικούς προορισμούς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024