Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΙΑΤΑ: Οι αερομεταφορές επανήλθαν ισχυρές
Διεθνής Ενωση Αερομεταφορών

ΙΑΤΑ: Οι αερομεταφορές επανήλθαν ισχυρές

Ταχύτερη ανάπτυξη από τις εκτιμήσεις παρουσίασαν οι διεθνείς αερομεταφορές τον Ιούνιο, με αιχμή την έντονη βελτίωση του κλάδου στην Ασία, όπως ανακοίνωσε η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ). Όπως αναφέρει το […]

Ταχύτερη ανάπτυξη από τις εκτιμήσεις παρουσίασαν οι διεθνείς αερομεταφορές τον Ιούνιο, με αιχμή την έντονη βελτίωση του κλάδου στην<...> Ασία, όπως ανακοίνωσε η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ).

Όπως αναφέρει το AFP, στη μηνιαία της έκθεση, η ΙΑΤΑ αναφέρει ότι ο όγκος επιβατών έχει επιστρέψει στα προ κρίσης επίπεδα, υπερβαίνοντάς τα μάλιστα κατά 1% με 2%. Ωστόσο, η επιβατική κίνηση στην Ευρώπη παρέμεινε σε χαμηλότερα επίπεδα από τα διεθνή, που είχαν άνοδο τον Ιούνιο κατά 11,9%. “Η Ευρώπη ανακάμπτει με τη μισή ταχύτητα από ό,τι η Ασία, καθώς τα νούμερα των επιβατών έχουν αυξηθεί κατά 7,8%, σε σχέση με το 15,5% της Ασίας-Ειρηνικού”, αναφέρει χαρακτηριστικά η έκθεση.

Όλες οι υπόλοιπες περιοχές του πλανήτη παρουσίασαν διψήφια ανάκαμψη των αερομεταφορών, με την Αφρική να εκτινάσσεται στο 21%, αλλά λόγω του Παγκόσμιου Κυπέλου της Ν. Αφρικής.

Οι μεταφορές εμπορευμάτων παρουσίασαν άνοδο 26,5% τον Ιούνιο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024