Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΟ Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών χορηγός του Routes 2002 που γίνεται μεθαύριο στην Αθήνα

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών χορηγός του Routes 2002 που γίνεται μεθαύριο στην Αθήνα

Το μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο ανάπτυξης αεροπορικών συνδέσεων, το 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ανάπτυξης Αερογραμμών Routes 2002 πραγματοποιείται φέτος – για πρώτη φορά στην χώρα μας – στις 22-24 Σεπτεμβρίου στον Αστέρα […]

Το μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο ανάπτυξης αεροπορικών συνδέσεων, το 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ανάπτυξης Αερογραμμών<...> Routes<.> 2002 πραγματοποιείται φέτος – για πρώτη φορά στην χώρα μας – στις 22-24 Σεπτεμβρίου στον Αστέρα Βουλιαγμένης, με οικοδεσπότη και επίσημο χορηγό το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Το Συνέδριο συγκεντρώνει κάθε χρόνο το έντονο ενδιαφέρον του κλάδου και προσελκύει ένα μεγάλο αριθμό υψηλόβαθμων στελεχών αεροπορικών εταιριών και αεροδρομίων από όλο τον κόσμο, καθώς και σημαντικό αριθμό εκπροσώπων από όλους τους παγκόσμιους οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στο χώρο των αερομεταφορών, όπως η ΙΑΤΑ (Διεθνής Οργανισμός Αερομεταφορών), το ΑCI (Διεθνές Συμβούλιο Αεροδρομίων) κ.α.

Η σημαντική αυτή διεθνής συνάντηση προσφέρει τη δυνατότητα στους σύνεδρους να αναπτύξουν σχέσεις συνεργασίας για την καθιέρωση νέων αεροπορικών δρομολογίων, ανταλλάσσοντας χρήσιμες πληροφορίες και εξερευνώντας νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Ιδιαίτερη είναι η σημασία του Συνεδρίου Routes 2002 για την ελληνική πλευρά. Παράλληλα με τη διεθνή προβολή του Αεροδρομίου και της πόλης των Αθηνών, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, οικοδεσπότης του φετινού συνεδρίου που έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο από πλευράς συμμετοχών, θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα και τις προσφερόμενες ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης στις αεροπορικές εταιρίες, ιδιαίτερα δε σε αυτές της Μέσης Ανατολής, των Βαλκανίων και της Ανατολικής Ευρώπης, της περιοχής δηλαδή που το Αεροδρόμιο της Αθήνας εξυπηρετεί ως διαμετακομιστικός κόμβος για ολόκληρο τον κόσμο.

Επιπλέον, η συγκεκριμένη διοργάνωση αποκτά ξεχωριστή βαρύτητα για τη χώρα μας εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, λαμβάνοντας υπόψη την επίδραση του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος στην απόφαση των αεροπορικών εταιριών να αναπτύξουν νέα δρομολόγια προς την Αθήνα. Θα πρέπει ακόμη να τονισθεί ο εντυπωσιακός αριθμός συμμετοχών από την Κίνα, που αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην προσπάθεια που καταβάλει η χώρα μας να ορισθεί ως ο επίσημος τουριστικός προορισμός των Κινέζων. Tις εργασίες πρόκειται να παρακολουθήσουν εκπρόσωποι 130 αεροπορικών εταιριών και 250 αεροδρομίων από όλο τον κόσμο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024