Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣυνεχίζονται οι απεργίες της ΕΙΣΦ αλλά χωρίς αποτέλεσμα

Συνεχίζονται οι απεργίες της ΕΙΣΦ αλλά χωρίς αποτέλεσμα

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους για 34η ημέρα οι ιπτάμενοι συνοδοί και φροντιστές της Ολυμπιακής, οι οποίοι για περισσότερο από ένα μήνα απέχουν από τις εργασίες τους…

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους για 34η ημέρα οι ιπτάμενοι συνοδοί και φροντιστές της Ολυμπιακής<...>, οι οποίοι για περισσότερο από ένα μήνα απέχουν από τις εργασίες τους. Σήμερα λήγει η νέα 48ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΙΣΦ και το διοικητικό της συμβούλιο πρόκειται να συνεδριάσει για να αποφασίσει την περαιτέρω στάση.

Πάντως, κατά τη συνάντησή τους με το γραμματέα της Κ.Ε. του κόμματος Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, μετά από πορεία που πραγματοποίησαν προς τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, οι εκπρόσωποι της ΕΙΣΦ έλαβαν τη διαβεβαίωση ότι θα βρεθεί σύντομα λύση στο θέμα τους.

Η Ένωση Ιπτάμενων Συνοδών και Φροντιστών έχει εκφράσει την αντίθεσή της στις ρυθμίσεις που περιέχονται στην τροπολογία για την ίδρυση των Ολυμπιακών Αερογραμμών, καθώς και στην πρόωρη συνταξιοδότηση περίπου 260 ιπταμένων συνοδών και φροντιστών, στην οποία προχώρησε η διοίκηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

Ωστόσο, παρά τις κινητοποιήσεις οι πτήσεις των Ολυμπιακών Αερογραμμών διεξάγονται κανονικά, αφού τα κενά καλύπτονται από εποχικούς υπαλλήλους και από μετακινήσεις των άλλων δυο εταιριών του Ομίλου, της Αεροπλοΐας και των Μακεδονικών Αερογραμμών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024