Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςAegean Airlines: Νέες πτήσεις από και προς την Κύπρο

Aegean Airlines: Νέες πτήσεις από και προς την Κύπρο

Η αεροπορική εταιρία Aegean Airlines ξεκινάει πτήσεις από και προς την Κύπρο από τις 28 Μαΐου. Σε χθεσινή συνέντευξη τύπου ο αντιπρόεδρος της εταιρίας Ευτύχιος Βασιλάκης υπογράμμισε ότι η εταιρία, […]

Η αεροπορική εταιρία Aegean Airlines ξεκινάει πτήσεις από και προς την Κύπρο από τις 28 Μαΐου. Σε χθεσινή συνέντευξη τύπου ο αντιπρόεδρος της εταιρίας Ευτύχιος Βασιλάκης υπογράμμισε ότι η εταιρία, η οποία καλύπτει 14 προορισμούς στην Ελλάδα και οκτώ στο εξωτερικό, προσφέρει για το σκοπό της γνωριμίας της με το επιβατικό κοινό της Κύπρου, ειδικά οικονομικά ναύλα. Η Aegean Airlines θα συνεργάζεται παράλληλα με την αεροπορική εταιρία “Ηλιος” (Helios Airways), προσφέροντας πέντε πτήσεις την ημέρα για την Αθήνα, καθώς και τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα για Θεσσαλονίκη.

Ηλεκτρονική Έκδοση Εισιτηρίου

Η εταιρία θα δίνει ακόμη τη δυνατότητα στην κυπριακή αγορά για έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Όλες οι πτήσεις θα εκτελούνται με αεροσκάφη τύπου Boeing.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024