Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑίσιο τέλος είχαν δύο αεροπορικές πτήσεις που παρουσίασαν πρόβλημα

Αίσιο τέλος είχαν δύο αεροπορικές πτήσεις που παρουσίασαν πρόβλημα

Χωρίς κανένα πρόβλημα προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο ΕΛευθέριος Βενιζέλος αεροσκάφος της Aegean με 36 επιβάτες, που είχε απογειωθεί για τα Χανιά, όταν διαπιστώθηκε πρόβλημα στον κινητήρα, και αεροσκάφος των Ολυμπιακών Αερογραμμών […]

Χωρίς κανένα πρόβλημα προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο ΕΛευθέριος Βενιζέλος αεροσκάφος της Aegean με 36 επιβάτες, που είχε απογειωθεί<...> για τα Χανιά, όταν διαπιστώθηκε πρόβλημα στον κινητήρα, και αεροσκάφος των Ολυμπιακών Αερογραμμών που είχε απογειωθεί λίγο μετά τη μία χθες το μεσημέρι από το αεροδρόμιο της Αθήνας, με προορισμό τη Νέα Υόρκη. Για το αεροσκάφος της Aegean ειπώθηκε αρχικά πως η βλάβη προκλήθηκε από εισρόφηση πτηνού, αλλά μετέπειτα πληροφορίες ανέφεραν ότι επρόκειτο για τεχνικό πρόβλημα.

Σχετικά με το αεροπλάνο των Ολυμπιακών Αερογραμμών αναφέρθηκε ότι ο κυβερνήτης του, άκουσε θόρυβο στον ένα κινητήρα, και εξετάσθηκε το ενδεχόμενο να μπήκε κάποιο πουλί. Αμέσως επικοινώνησε με τον Πύργο Ελέγχου του “Ελ. Βενιζέλος” και πήρε εντολή να επιστρέψει στο αεροδρόμιο. Η προσγείωση, έγινε κανονικά με τους τρεις κινητήρες που είχε σε λειτουργία. Το αεροσκάφος τύπου Airbus, εκτελούσε την πτήση “411” με προορισμό τη Νέα Υόρκη και μετέφερε 245 επιβάτες και 12μελές πλήρωμα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024