Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔεύτερο παρατράγουδο σε πτήση της Aegean Airlines

Δεύτερο παρατράγουδο σε πτήση της Aegean Airlines

Μετά το συμβάν της περασμένης Παρασκευής όπου αεροσκάφος της Aegean Airlines στη διάρκεια προσπάθειας προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Ρόδου, εξαιτίας των πολύ ισχυρών ανέμων, “βρήκε” με το φτερό στο διάδρομο, […]

Μετά το συμβάν της περασμένης Παρασκευής όπου αεροσκάφος της Aegean Airlines στη διάρκεια προσπάθειας προσγείωσης στο αεροδρόμιο<...> της Ρόδου, εξαιτίας των πολύ ισχυρών ανέμων, “βρήκε” με το φτερό στο διάδρομο, ένα δεύτερο συμβάν έρχεται να αναταράξει τις προσγειώσεις της αεροπορικής εταιρίας.

Ένα αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση Αθήνα-Σαντορίνη, πραγματοποιήσε το μεσημέρι της Δευτέρας, “βαριά” προσγείωση, βγαίνοντας εκτός του διαδρόμου προσγείωσης. Στο αεροσκάφος RG100 επέβαιναν 23 επιβάτες και τετραμελές πλήρωμα. Οι υπεύθυνοι της Aegean υποστηρίζουν ότι κατά τη διάρκεια της προσγείωσης το αεροσκάφος ήλθε απότομα σε επαφή με το έδαφος, αλλά τελικά προσγειώθηκε κανονικά χωρίς κανένας από τους επιβάτες να πάθει το παραμικρό. Παρόλα αυτά τα ελαστικά του αεροσκάφους χάλασαν και αναγκάστηκε άλλο αεροσκάφος να πετάξει για την Σαντορίνη το οποίο και παρέλαβε τους επιβάτες για Αθήνα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αεροσκάφος άργησε να `πιάσει` τον διάδρομο προσγείωσης και έτσι αναγκάστηκε να φρενάρει πολύ σκληρά για να σταματήσει ταχύτητα και να παραμείνει εντός του διαδρόμου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024