Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔιοικητικές αλλαγές σε Κυπριακές Αερογραμμές και Eurocypria

Διοικητικές αλλαγές σε Κυπριακές Αερογραμμές και Eurocypria

Καθήκοντα εκτελεστικού προέδρου των Κυπριακών Αερογραμμών ανέλαβε ο κ. Κίκης Λαζαρίδης και πρόεδρος της Eurocypria διορίστηκε ο Δρ. Λάζαρος Σ. Σαββίδης, έπειτα από σχετική απόφασητου Υπουργικού Συμβουλίου, που συνήλθε την […]

Καθήκοντα εκτελεστικού προέδρου των Κυπριακών Αερογραμμών ανέλαβε ο κ. Κίκης Λαζαρίδης και πρόεδρος της Eurocypria διορίστηκε ο Δρ. Λάζαρος Σ. Σαββίδης, έπειτα από σχετική απόφαση<...>του Υπουργικού Συμβουλίου, που συνήλθε την Τρίτη, υπό την προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Τάσσου Παπαδόπουλου.

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών διορίστηκαν οι κ.κ. Γεώργιος Γεωργίου, Ανδρέας Φιλίππου, Μιχάλης Αντωνίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου, Τάκης Φέκκος, Μάριος Ξενοφώντος, Χρίστος Πατσαλίδης, Γιώργος Καλλής, Κίκης Λευκαρίτης και Παύλος Φωτιάδης, ενώ οι κ.κ. Πάρσυ Ζαρταριάν, Χρίστης Χριστοφόρου, Ιφιγένεια Στυλιανίδου, Μιχάλης Ζαβός, Φώτης Φωτίου και Κώστας Ιακώβου αποτελούν το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας Eurocypria, με αντιπρόεδρο τον κ. Παναγιώτη Νεοφύτου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024