Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Lufthansa καλωσορίζει την Continental ως νέο μέλος της Star Alliance
Ολες οι πτήσεις της Continental μεταξύ ΗΠΑ - Γερμανίας με κωδικό της Lufthansa

Η Lufthansa καλωσορίζει την Continental ως νέο μέλος της Star Alliance

Σε συνέχεια της επίσημης ένταξης της αμερικανικής αεροπορικής εταιρείας Continental Airlines στη Star Alliance, η Lufthansa και η Continental Airlines μπορούν να προσφέρουν στους κοινούς πελάτες τους μια σειρά νέων […]

Σε συνέχεια της επίσημης ένταξης της αμερικανικής αεροπορικής εταιρείας Continental Airlines στη Star Alliance, η<…> Lufthansa και η Continental Airlines μπορούν να προσφέρουν στους κοινούς πελάτες τους μια σειρά νέων προνομίων. Για παράδειγμα από τις 31 Οκτωβρίου και έπειτα όλες οι πτήσεις της Continental μεταξύ ΗΠΑ και Γερμανίας προσφέρονται για κράτηση με κωδικό της Lufthansa. Αυτό ισχύει για δρομολόγια που εκτελούνται καθημερινά μεταξύ Newark (Νέα Υόρκη) και Αμβούργου, Βερολίνου/ Tegel και Φρανκφούρτης, καθώς και στο νέο δρομολόγιο Χιούστον – Φρανκφούρτη, που εγκαινιάστηκε στις 2 Νοεμβρίου από την Continental. Επιπλέον, οι πελάτες της Lufthansa θα μπορούν να επιλέξουν άνετες ανταποκρίσεις προς 37 προορισμούς των ΗΠΑ, μέσω των κόμβων της Continental στο Newark και το Χιούστον.

Ομοίως, οι πτήσεις της Lufthansa που εκτελούνται καθημερινά από Φρανκφούρτη, Μόναχο και Ντίσελντορφ προς Newark θα προσφέρονται εφ’εξής με κωδικό πτήσης της Continental. Επιπλέον οι πελάτες θα μπορούν να κάνουν κράτηση από Φρανκφούρτη προς επιπλέον 56 προορισμούς της Γερμανίας και της Ευρώπης με αριθμό πτήσης Continental. Σήμερα η αεροπορική εταιρεία Continental μετακόμισε στο Terminal 1 ώστε να μοιράζεται την ίδια στέγη με τη Lufthansa και τους συνεταίρους της Star Alliance, εξασφαλίζοντας έτσι ταχύτερες και ανετότερες μετεπιβιβάσεις για τους επιβάτες.

Το επόμενο βήμα ξεκινά στις 17 Δεκεμβρίου, όταν η Lufthansa θα προσφέρει πτήσεις προς επιπλέον 33 προορισμούς σε καθεστώς κοινού κωδικού με την Continental. Περιλαμβάνονται υπερατλαντικες πτήσεις προς Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική καθώς και ανταποκρίσεις προς Ευρωπαϊκούς προορισμούς. Από 17 Δεκεμβρίου οι πελάτες της Continental θα μπορούν να μετεπιβιβάζονται προς πτήσεις της Lufthansa ή Lufthansa Italia στα εξής αεροδρόμια: Ντίσελντορφ, Αμβούργο, Βερολίνο-Tegel , Charles de Gaulle-Παρίσι, Λονδίνο-Heathrow και Μιλάνο-Malpensa.

Τώρα που η Continental αποτελεί πλήρες μέλος της Star Alliance, όλοι οι πελάτες της Lufthansa σε πτήσεις της Continental θα μπορούν να έχουν και αυτοί πρόσβαση σε προϊόντα και προνόμια που προσφέρονται από την μεγαλύτερη παγκόσμια αεροπορική συμμαχία, όπως πρόσβαση στις αίθουσες αναμονής των προνομιακών πελατών (status customers). Επιπλέον, τα μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών Miles & More της Lufthansa και του προγράμματος One Pass της Continental θα μπορούν να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν μίλια σε όλες τις πτήσεις των συνεργαζόμενων εταιρειών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024