Τελευταία νέα
Διαγωνισμός και κλήρωση δώρων σε ειδική ιστοσελίδα

Η Lufthansa πετάει για Eurovision

Η Lufthansa είναι η επίσημη αεροπορική εταιρία του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2011, το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός στην Ευρώπη. Αποσκοπώντας να δώσει σε όλους τους λάτρεις της μουσικής και των […]

Η Lufthansa είναι η επίσημη αεροπορική εταιρία του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2011, το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός στην Ευρώπη. Αποσκοπώντας<...> να δώσει σε όλους τους λάτρεις της μουσικής και των ταξιδιών την ευκαιρία να βρεθούν στο Ντίσελντορφ στα πλαίσια του αγαπημένου τους φεστιβάλ, ξεκινάει ένα ιδιαίτερα διαδραστικό παιχνίδι στο διαδίκτυο διαμορφωμένο μάλιστα στα ελληνικά.

Στο ειδικά αφιερωμένο site μπορεί κανείς να πάρει μέρος στο πάρτυ που προσκαλεί η Lufthansa, για να κερδίσει πλούσια δώρα. Στη διάθεσή του βρίσκονται ποικίλες κατηγορίες γεμάτες εκπλήξεις. Στην κατηγορία “Το Πάρτι Ανάβει” καλείται να ανεβάσει ένα βίντεο ή μια φωτογραφία από το καλύτερό του πάρτι και μπορεί να κερδίσει άμεσα ένα εκπτωτικό 10 ευρώ για την επόμενη πτήση της Lufthansa στην Ευρώπη. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην κλήρωση 10 διπλών προσκλήσεων για το Φεστιβάλ, με τα μεταφορικά έξοδα καλυμμένα από τη Lufthansa.

Στην κατηγορία “Η προτίμησή σας”, η ψήφος του στο τραγούδι που πιστεύει ότι πρέπει να νικήσει, έχει αξία. Εκεί, έχει τη δυνατότητα να κερδίσει άμεσα ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 10 ευρώ για την επόμενή του πτήση με Lufthansa στην Ευρώπη ή 10 διπλές προσκλήσεις για την Eurovision 2011.

Τέλος, στην κατηγορία “Δώρα”, όσο μεγαλύτερη και συχνότερη η συμμετοχή του, τόσο μεγαλύτερη και η επιβράβευση. Όποιος, μάλιστα, ανεβάσει το αγαπημένο του βίντεο από κάποιο πάρτι και ψηφίσει και το αγαπημένο του τραγούδι, αυξάνει σε μεγάλο ποσοστό τις πιθανότητες επιτυχίας του.
– Έως 5.000 συμμετέχοντες: 14 “party to go”, ακουστικά ψείρες Sennheiser/ Adidas
– Από 5.000+ συμμετέχοντες: κλήρωση 7 πακέτων Sweet memories από τη φωτογραφική μηχανή Nikon S3100
– Από 15.000+ συμμετέχοντες: κλήρωση 6 πακέτα “Private Dancer”, iPod Nano 8GB
– Από 25.000+ συμμετέχοντες: κλήρωση 4 πακέτα “Chill Out Zone”: μια μαξιλάρα της Fatboy, ένα Imageo Lightball Philips και το sonoro iElements Radio
– Από 40.000+ συμμετέχοντες: κλήρωση του μεγάλου βραβείου, 1 πακέτο “Barbecue”, που περιλαμβάνει Weber Grill Q120, παγομηχανή icemaster της Caso, ηχοσύστημα SoundDock Station της Base και δύο καθιστικούς σάκους slope της Outbag.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024