Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΗ Royal Caribbean International συνεργάζεται με την Eurovision
Κρουαζιέρες

Η Royal Caribbean International συνεργάζεται με την Eurovision

Η εταιρεία κρουαζιέρας που παρέχει τις καλύτερες οικογενειακές διακοπές υπογράφει ως Επίσημος Cruise Line Partner του παγκοσμίου φήμης μουσικού διαγωνισμού για το 2024 και το 2025.

Η Royal Caribbean International ένωσε τις δυνάμεις της με το μεγαλύτερο live μουσικό γεγονός του κόσμου, τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Ως Επίσημος Συνεργάτης για το 2024 και το 2025, η Royal Caribbean θα φέρει στο προσκήνιο στιγμές και εμπειρίες μεταξύ αυτών την προβολή του brand κατά τη διάρκεια του event, την προώθηση της διοργανώτριας πόλης και πολλά άλλα.

Η νέα συνεργασία θα ξεκινήσει ενόψει του επερχόμενου 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί στη φιλόξενη πόλη του Μάλμε της Σουηδίας τον Μάιο του 2024 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά στις 37 συμμετέχουσες χώρες ενώ εκατομμύρια ατόμων θα τον παρακολουθούν διαδικτυακά. Η συνεργασία θα σηματοδοτήσει επίσης την έναρξη της πολυαναμενόμενης ευρωπαϊκής σεζόν της Royal Caribbean, κατά την οποία έξι βραβευμένα κρουαζιερόπλοια θα αναχωρούν από οκτώ πόλεις της Ευρώπης και θα επισκέπτονται προορισμούς – ορόσημα της ηπείρου.

Ο Ben Bouldin, vice president Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Royal Caribbean International σχολιάζει: «Δύο παγκοσμίου φήμης brands, γνωστά για την προσφορά αξέχαστων στιγμών σε εκατομμύρια κόσμου, η Royal Caribbean International και ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision, συνάπτουν την απόλυτη συνεργασία που θα αναδείξει τη ζωντανή ψυχαγωγία παγκόσμιας κλάσης και τον συνδυασμό πολιτισμών από όλο τον κόσμο. Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τον εμβληματικό θεσμό της Eurovision ο οποίος μετρά περισσότερα από 60 χρόνια και έχει παγκόσμιο κοινό που συνεχώς αυξάνεται καθώς αποτελεί ένα πολιτιστικό γεγονός για πολύ κόσμο σε κάθε μεριά της γης».

Ο Martin Österdahl, Executive Supervisor του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision δήλωσε: «Ανακοινώνουμε με μεγάλο ενθoυσιασμό την συνεργασία μας με την Royal Caribbean International. Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision και η Royal Caribbean μοιράζονται το πάθος για τη δημιουργία αξέχαστων εμπειριών που ενώνουν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Χαιρόμαστε να δημιουργούμε αναμνήσεις που ενώνουν τους fans και τους καλεσμένους μας και ανυπομονούμε να σαλπάρουμε μαζί σε αυτή τη νέα περιπέτεια!»

Σε όσους αγαπούν την ζωντανή ψυχαγωγία, την εξερεύνηση και τη δημιουργία αναμνήσεων που θα κρατήσουν μια ζωή, η καλοκαιρινή σαιζόν 2024 της Royal Caribbean θα προσφέρει διακοπές που συνδυάζουν όλα τα παραπάνω.

Οι παραθεριστές θα ενθουσιαστούν με τα χαρακτηριστικά θεάματα της Royal Caribbean – στον αέρα, τον πάγο στο νερό και το θέατρο καθώς επίσης και με θεάματα ζωντανής μουσικής και κωμικές παραστάσεις. Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στην προσφορά διακοπών και εμπειριών σε κάθε τύπο οικογένειας και ταξιδιώτη, η Royal Caribbean προετοιμάζει το έδαφος ώστε ο καθένας να δημιουργήσει τις δικές του αναμνήσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών του.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024