Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Turkish Airlines κορυφαία εταιρεία στη Νότια Ευρώπη σύμφωνα με τη Skytrax
Βραβείο και για το καλύτερο catering στην Οικονομική θέση

Η Turkish Airlines κορυφαία εταιρεία στη Νότια Ευρώπη σύμφωνα με τη Skytrax

Η Turkish Airlines είναι η κορυφαία εταιρεία στη Νότια Ευρώπη σύμφωνα με την εταιρεία Skytrax. Ο χρόνος κατά τον οποίο πραγματοποιήθηκε η έρευνα μεταξύ των επιβατών ήταν από τον Ιούλιο […]

Η Turkish Airlines είναι η κορυφαία εταιρεία στη Νότια Ευρώπη σύμφωνα με την εταιρεία Skytrax. Ο χρόνος κατά τον οποίο πραγματοποιήθηκε η<...> έρευνα μεταξύ των επιβατών ήταν από τον Ιούλιο 2009 μέχρι τον Απρίλιο 2010 από τη Skytrax και στην οποία έρευνα συμμετείχαν σχεδόν 18 εκατ. επιβάτες.

Οι Τουρκικές Αερογραμμές θέλουν να ευχαριστήσουν τα εκατομμύρια των επιβατών τους, οι οποίοι με την ψήφο τους την ανέδειξαν στην πρώτη θέση μεταξύ άλλων αεροπορικών εταιρειών. “Αυτή η διάκριση αυξάνει τις υποχρεώσεις της εταιρείας μας η οποία παραμένει πιστή στο δόγμα `Αφεντικό είναι ο πελάτης μας` και στοχεύει ολοένα στην αυξανόμενη προσφορά υπηρεσιών προς τους επιβάτες οι οποίοι μας επιλέγουν για τις μετακινήσεις τους από αέρος”, αναφέρει η εταιρεία.

Η Turkish Airlines παρέλαβε το βραβείο που κοσμεί τα κεντρικά της γραφεία σε εκδήλωση που έγινε στο Αμβούργο. Η Turkish Airlines τιμήθηκε ακόμη με το βραβείο για το καλύτερο catering στην Οικονομική θέση, το οποίο επίσης της απονεμήθηκε στο Αμβούργο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024