Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςO πρόεδρος Εμπορίου και Τουρισμού της Sharjah στην Αθήνα
Επ` ευκαιρία της σύνδεσης Αθήνας - Sharjah μέσω Air Arabia

O πρόεδρος Εμπορίου και Τουρισμού της Sharjah στην Αθήνα

Με την ευκαιρία της σύνδεσης της Αθήνας με το Εμιράτο Sharjah μέσω της Air Arabia, της πρώτης χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρείας στη Μέση Ανατολή, ο πρόεδρος Εμπορίου και Τουρισμού της […]

Με την ευκαιρία της σύνδεσης της Αθήνας με το Εμιράτο Sharjah μέσω της Air Arabia, της πρώτης χαμηλού κόστους αεροπορικής<...> εταιρείας στη Μέση Ανατολή, ο πρόεδρος Εμπορίου και Τουρισμού της Sharjah, η Α.Ε. Σεΐχης Sultan bin Ahmed Al Qassimi, μαζί με τους συνεργάτες του, επισκέφθηκαν την Τετάρτη 22 Απριλίου το Δημαρχείο της Αθήνας.

Την αποστολή υποδέχθηκε η αντιδήμαρχος Διεθνών Σχέσεων κα Σόφη Δασκαλάκη-Μυτιληναίου. Σκοπός της συνάντησης ήταν να συζητηθεί η προοπτική οικονομικής και τουριστικής συνεργασίας μεταξύ Αθήνας και Sharjah, μέσω συγκεκριμένων ενεργειών προσέλκυσης επισκεπτών στην Αθήνα, oι οποίες αναπτύχθηκαν από τον σύμβουλο τουριστικής ανάπτυξης της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων (ΕΤΟΑΑ), κ. Μανόλη Ψαρρό, που παρέστη στη συνάντηση.

Aλλος ένας τομέας κοινού ενδιαφέροντος μεταξύ Αθήνας και Sharjah είναι η διοργάνωση ενεργειών μέσα σε ένα πλαίσιο πολιτιστικής ανταλλαγής. Η Sharjah που η ονομασία της σημαίνει «ήλιος που ανατέλλει», είναι το τρίτο μεγαλύτερο Εμιράτο, μεταξύ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα του Αραβικού Κόσμου, χάρη στη δέσμευσή της απέναντι στην τέχνη, τον πολιτισμό και την διατήρηση της πολιτισμικής παράδοσης.

Σημειώνεται ότι η Αθήνα είναι ο πρώτος προορισμός της Air Arabia σε πόλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα διεξάγονται τρία δρομολόγια την εβδομάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024