Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Air Arabia απογειώνεται για την Αθήνα
Η πρώτη εταιρεία χαμηλού κόστους της Μ Ανατολής που ξεκινά πτήσεις από και προς την Αθήνα

Η Air Arabia απογειώνεται για την Αθήνα

Η Air Arabia, η πρώτη και μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική, ξεκίνησε χθες απευθείας πτήσεις προς την Αθήνα από τη βάση της στο […]

Η Air Arabia, η πρώτη και μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική,<...> ξεκίνησε χθες απευθείας πτήσεις προς την Αθήνα από τη βάση της στο Εμιράτο Σάρζα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Η έναρξη του συγκεκριμένου δρομολογίου αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Air Arabia για την επέκτασή της στην Ευρώπη.

Την πρώτη πτήση της εταιρείας στην Αθήνα τίμησε ο H.H. Sheikh Sultan bin Ahmed Al Qassimi, πρόεδρος του Οργανισμού Εμπορίου και Ανάπτυξης της Σάρζα. Για τον εορτασμό της πρώτης πτήσης, εκδηλώσεις έγιναν και στα δύο αεροδρόμια, της Σάρζα και της Αθήνας.

Η Air Arabia είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στη Μέση Ανατολή που ξεκινά δρομολόγιο από/προς την Αθήνα. Το δρομολόγιο θα εξυπηρετείται με 3 πτήσεις την εβδομάδα, που θα συνδέουν το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας και τον κόμβο / βάση της Air Arabia στη Σάρζα. Η εταιρεία θα πετά στην Αθήνα κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, με αναχώρηση από τη Σάρζα στις 18:55 και άφιξη στην Αθήνα στις 22:45. Από την Αθήνα, η πτήση θα αναχωρεί στις 23:30, με άφιξη στη Σάρζα στις 05:20.

Η Αθήνα, πρώτος προορισμός της Air Arabia στην Ελλάδα, είναι ο 1ος προορισμός της εταιρείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ο 3ος προορισμός της Air Arabia στην Ευρώπη. Συνολικά, η Air Arabia εξυπηρετεί 46 προορισμούς στη Μέση Ανατολή, τη Βόρειο Αφρική, την Ινδική Χερσόνησο, την Κεντρική Ασία και τη Νότια Ευρώπη.

Ο κ. A.K. Nizar, επικεφαλής του Εμπορικού Τμήματος της Air Arabia, δήλωσε: “Η Ελλάδα είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μεταξύ της Ελλάδας και της Μέσης Ανατολής, παρουσιάζεται σημαντική κίνηση, κυρίως για τουρισμό ή επιχειρηματικούς σκοπούς. Είμαστε ευτυχείς για την έναρξη απευθείας δρομολογίου μεταξύ της Σάρζα, πολιτιστικής πρωτεύουσας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, και της Αθήνας, σπουδαίου κέντρου πολιτισμού στην Ευρώπη. Είμαστε βέβαιοι ότι η Αθήνα θα αποτελέσει σημαντικό προορισμό για τους επιβάτες μας, για τουρισμό, επαγγελματικούς σκοπούς ή αναψυχή”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024