Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠερισσότερες πτήσεις για Σκανδιναβία από την Austrian Airlines

Περισσότερες πτήσεις για Σκανδιναβία από την Austrian Airlines

Επιπλέον νέες τακτικές πτήσεις προς την Σουηδική πόλη Gothenburg εισάγει από τις 26 Σεπτεμβρίου 2005 και μετά το Austrian Airlines Group,λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για πτήσεις προς Σκανδιναβία. Ειδικότερα, στις […]

Επιπλέον νέες τακτικές πτήσεις προς την Σουηδική πόλη Gothenburg εισάγει από τις 26 Σεπτεμβρίου 2005 και μετά το Austrian Airlines Group,<...>λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για πτήσεις προς Σκανδιναβία.

Ειδικότερα, στις καθημερινές πτήσεις Βιέννη – Gothenburg – Βιέννη, θα υπάρχει συμπληρωματικά μια πρωινή πτήση από Βιέννη. Αυτό το πρόγραμμα εγγυάται μια ευρεία σειρά από πτήσεις της Austrian Airlines με ανταπόκριση ή μετεπιβίβαση στην Βιέννη, ιδιαίτερα προς και από την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και σε διηπειρωτικά δρομολόγια.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το Austrian Airlines Group πραγματοποιεί τώρα έως 150 πτήσεις την εβδομάδα από και προς την Σκανδιναβία, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων πτήσεων ημερησίως προς Στοκχόλμη, τριών πτήσεων προς Κοπεγχάγη, δύο πτήσεων ημερησίως προς Όσλο και Gothenburg και (κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου) δύο πτήσεις την εβδομάδα προς Reykjavik.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024