Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠραγματικότητα πλέον τα δρομολόγια υδροπλάνων μεταξύ Πάτρας-Κέρκυρας

Πραγματικότητα πλέον τα δρομολόγια υδροπλάνων μεταξύ Πάτρας-Κέρκυρας

Πραγματικότητα αποτελούν πλέον τα δρομολόγια υδροπλάνων μεταξύ Πάτρας και Κέρκυρας, έπειτα από τις γραφειοκρατικές δυσκολίες, που αντιμετώπιζε κατά το παρελθόν η καναδική εταιρία αντιπροσώπευσης τους στην Ελλάδα…

Πραγματικότητα αποτελούν πλέον τα δρομολόγια υδροπλάνων μεταξύ Πάτρας και Κέρκυρας, έπειτα από τις γραφειοκρατικές δυσκολίες, που αντιμετώπιζε κατά το παρελθόν<...>η καναδική εταιρία αντιπροσώπευσης τους στην Ελλάδα, AirSea Lines, και συνεχώς ανέβαλλαν την έναρξη τους.

Το πρωί όμως της Παρασκευής, 7 Απριλίου 2006, το πρώτο υδροπλάνο με προορισμό την Κέρκυρα απογειώθηκε από την Πάτρα, με επιβάτη έναν ιερέα από την Παλαιστίνη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για πτήσεις με δικινητήρια αεροσκάφη 19 θέσεων, καναδικής κατασκευής, οι οποίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Τετάρτης και Σαββάτου, ενώ την Κυριακή θα γίνεται ένα μόνο δρομολόγιο, στη 1.30, μετά το μεσημέρι. Τις υπόλοιπες ημέρες, η πρώτη πτήση, από την Πάτρα προς Κέρκυρα, θα πραγματοποιείται στις 9.00 το πρωί και η δεύτερη στις 3.30, μετά το μεσημέρι, ενώ το δρομολόγιο από την Κέρκυρα προς την Πάτρα θα γίνεται στις 2.00, μετά το μεσημέρι.

Στο μεταξύ, ως το καλοκαίρι, η AirSea Lines, εταιρία εκμετάλλευσης των πτήσεων με υδροπλάνα, εκτιμά ότι θα είναι έτοιμες οι εγκαταστάσεις για προσθαλάσσωση και αποθαλάσσωση στη Ζάκυνθο και στην Κεφαλονιά, προκειμένου να επεκταθούν τα δρομολόγια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024