Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτην Αμερική η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης

Στην Αμερική η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης

Συναντήσεις με ανώτατους αξιωματούχους της αμερικανικής κυβέρνησης και με ηγετικά στελέχη του αμερικανικού τουριστικού κλάδου θα έχει στην Αμερική, όπου και βρίσκεται η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, για να συμμετάσχει στην Παγκόσμια Τουριστική Διάσκεψη…

Συναντήσεις με ανώτατους αξιωματούχους της αμερικανικής κυβέρνησης και με ηγετικά στελέχη του αμερικανικού τουριστικού κλάδου θα έχει στην Αμερική,<...>όπου και βρίσκεται η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, για να συμμετάσχει στην Παγκόσμια Τουριστική Διάσκεψη (The Global Travel and Tourism Summit). Η συνδιάσκεψη διοργανώνεται από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Τουρισμού από 10 – 12 Απριλίου στην αμερικανική πρωτεύουσα.

Στο πλαίσιο διεύρυνσης της αμερικανικής αγοράς η κυρία Πετραλιά είχε χθες, Δευτέρα 10 Απριλίου, πρόγευμα εργασίας με ταξιδιωτικούς πράκτορες, ενώ συναντήθηκε με τον Αμερικανό Υφυπουργό Εξωτερικών, κ. Νίκολα Μπερνς στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, και την επικεφαλή της υπηρεσίας τουρισμού, κυρία Έλεν Μαράνο στο Υπουργείο Εμπορίου. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι παρακάθισε σε γεύμα στο Κογκρέσο. Το απόγευμα συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Αμερικανικής Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων, κ. Γουίλιαμ Μαλόνι, και το βράδυ παρέστη στην εναρκτήρια παράσταση των `Περσών` του Αισχύλου, που ανεβάζει το θέατρο Shakespeare της Ουάσιγκτον με χρηματοδότηση του ιδρύματος Ωνάση.

Σήμερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα θα συμμετάσχει στην τουριστική διάσκεψη, στην οποία Αμερικανοί και ξένοι υπουργοί και κορυφαίοι εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου από όλο τον κόσμο, θα εξετάσουν τις παγκόσμιες τουριστικές εξελίξεις. Θα μιλήσει, επίσης, στο Πανεπιστήμιο Georgetown με θέμα `Προκλήσεις και Ευκαιρίες για τον Τουρισμό στη μεταολυμπιακή Ελλάδα`, και θα παρευρεθεί σε δεξίωση της Washington Post για τους συνέδρους της Τουριστικής Διάσκεψης.

Η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης θα ολοκληρώσει την παραμονή της στην Ουάσιγκτον την αύριο, Τετάρτη 12 Απριλίου, μετά το πέρας και της δεύτερης ημέρας του συνεδρίου.

Τις Η.Π.Α., επίσης επισκέπτεται και ο υπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος θα έχει σειρά επαφών με παράγοντες της Αμερικανικής κυβέρνησης, του Παγκόσμιου Συμβουλίου Τουρισμού, με εκπροσώπους των αμερικανικών ΜΜΕ και με εκπροσώπους της Ελληνικής ομογένειας. Ο κ. Αβραμόπουλος θα παραστεί στη Σύνοδο Κορυφής του Παγκοσμίου Συμβουλίου Τουρισμού με την παράλληλη ιδιότητά του, του Προέδρου της Ειδικής Επιτροπής για την αντιμετώπιση Εκτάκτων Αναγκών και Επιδημιών του Παγκόσμιου Συμβουλίου Τουρισμού και Ταξιδιών (WTTC-Taskforce For Health and Exceptional Situations).

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024