Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣτα χέρια υπουργών τα ονόματα υποψηφίων για το Δ.Σ. των Κυπριακών Αερογραμμών

Στα χέρια υπουργών τα ονόματα υποψηφίων για το Δ.Σ. των Κυπριακών Αερογραμμών

Πιθανούς υποψήφιους για τις θέσεις του νέου Διοικητικού Συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών εξετάζει η κυπριακή κυβέρνηση, με τον σχετικό κατάλογο ονομάτων να βρίσκεται ήδη στα χέρια των υπουργώνΟικονομικών, κ. Μιχάλη […]

Πιθανούς υποψήφιους για τις θέσεις του νέου Διοικητικού Συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών εξετάζει η κυπριακή κυβέρνηση, με τον σχετικό κατάλογο ονομάτων να βρίσκεται ήδη στα χέρια των υπουργών<...>Οικονομικών, κ. Μιχάλη Σαρρή και Συγκοινωνιών, κ. Χάρη Θράσου, προκειμένου να γίνει η τελική επιλογή των 11 ατόμων.

Σχολιάζοντας πληροφορίες που θέλουν τον πρώην πρόεδρο του ομίλου Λαϊκής και πρώην πρόεδρο των Κ.Α., κ. Κίκη Λαζαρίδη να καταλαμβάνει τη θέση του προέδρου στο νέο Δ.Σ. των Αερογραμμών, ο υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου, κ. Χάρης Θράσου, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, αρκέστηκε να τονίσει πως ο κ. Λαζαρίδης είναι “ένας από τους σοβαρούς υποψήφιους για τη θέση του προέδρου”.

Η διαδικασία επιλογής ονομάτων αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών, καθώς οι υποψήφιοι είναι κατά πολύ περισσότεροι από τις προβλεπόμενες 11 θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024