Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤο τέταρτο A380 παρέλαβε η Singapore Airlines

Το τέταρτο A380 παρέλαβε η Singapore Airlines

Η Singapore Airlines παρέλαβε τον Απρίλιο το τέταρτο αεροσκάφος A380, το μεγαλύτερο επιβατικό αεροσκάφος στον κόσμο. Με την παραλαβή του τέταρτου αεροσκάφους η Singapore θα δρομολογήσει καθημερινές πτήσεις προς το […]

Η Singapore Airlines παρέλαβε τον Απρίλιο το τέταρτο αεροσκάφος A380, το μεγαλύτερο επιβατικό αεροσκάφος στον κόσμο. Με την παραλαβή του τέταρτου αεροσκάφους η Singapore θα δρομολογήσει καθημερινές πτήσεις προς το αεροδρόμιο Narita<...>του Τόκιο από την Τρίτη 20 Μαΐου 2008.

Το Τόκιο είναι ο τρίτος προορισμός, στον οποίο δρομολογείται το A380 και ο πρώτος προορισμός για την Ασία. Καθημερινές πτήσεις προς τους άλλους προορισμούς δρομολογήθηκαν στις 25 Οκτωβρίου (Σιγκαπούρη – Σίδνεϋ) και στις 18 Μαρτίου (Σιγκαπούρη – Λονδίνο).

Οι πτήσεις προς το αεροδρόμιο Narita του Τόκιο θα ξεκινήσουν το πρωί της Τρίτης 20 Μαΐου με το δρομολόγιο SQ636. Η επιστροφή θα γίνει την ίδια μέρα με το δρομολόγιο SQ637. Με τις πολυτελείς Σουίτες της Singapore Airlines, τη βραβευμένη Διακεκριμένη Θέση και τη νέα πιο άνετη Οικονομική Θέση, το A380 δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες της Singapore Airlines που ταξιδεύουν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προς την Αυστραλία και το Τόκιο μέσω Σιγκαπούρης να ζήσουν την μοναδική εμπειρία του Α380, ταξιδεύοντας με την απαράμιλλη άνεση και την πολυτέλεια του γιγάντιου διώροφου super jumbo.

Επίσης, για να ικανοποιήσει την υψηλή ζήτηση για πτήσεις προς Πεκίνο για την περίοδο τέλεσης των Ολυμπιακών αγώνων η Singapore Airlines θα δρομολογήσει το Airbus A380 σε μια από τις τρείς καθημερινές πτήσεις από τη Σιγκαπούρη προς το Πεκίνο από τις 2 Αυγούστου μέχρι τις 8 Αυγούστου. Το δρομολόγιο μετά τις 8 Αυγούστου θα εξυπηρετείται με τη δρομολόγηση ενός Boeing 777.

Αξίζει να αναφερθεί πως το αεροσκάφος Α380 είναι το πλέον αθόρυβο μεγάλο επιβατικό αεροσκάφος που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα και προσφέρει σημαντική μείωση στην κατανάλωση καυσίμων σε μίλια ανά θέση σε σχέση με το επόμενο μεγαλύτερο αεροσκάφος. Αυτό σημαίνει ότι είναι η πιο καθαρή και φιλική προς το περιβάλλον λύση στα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει την αύξηση των επιβατών που μεταφέρονται με ένα αεροσκάφος βοηθώντας στην αποσυμφόρηση κορεσμένων αεροδρομίων όπως είναι το αεροδρόμιο του Λονδίνου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024