Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileTurkish Airlines και Amadeus συνάπτουν παγκόσμια συμφωνία πλήρους περιεχομένου
Πρόσβαση των ταξιδιωτικών γραφείων εκτός Τουρκίας, σε όλο το φάσμα ναύλων και δρομολογίων της εταιρείας

Turkish Airlines και Amadeus συνάπτουν παγκόσμια συμφωνία πλήρους περιεχομένου

Η Turkish Airlines και η Amadeus υπέγραψαν τριετή συμφωνία πλήρους περιεχομένου που εξασφαλίζει πρόσβαση των ταξιδιωτικών γραφείων εκτός Τουρκίας, σε όλο το φάσμα ναύλων, inventory και δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. […]

Η Turkish Airlines και η Amadeus υπέγραψαν τριετή συμφωνία πλήρους περιεχομένου που εξασφαλίζει πρόσβαση των ταξιδιωτικών γραφείων εκτός Τουρκίας, σε όλο<...> το φάσμα ναύλων, inventory και δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας.

“Είμαστε ικανοποιημένοι με αυτή τη νέα συμφωνία που ενισχύει τη σχέση μας με την Amadeus και επιτρέπει στην Turkish Airlines να έχει ανταγωνιστική διανομή στις διεθνείς αγορές μας”, σχολίασε ο Faruk Cizmecioglu, εκτελεστικός αντιπρόεδρος των Τμημάτων Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Turkish Airlines. “Τα ταξιδιωτικά γραφεία εκτός Τουρκίας μπορούν τώρα να απολαύσουν αποτελεσματική πρόσβαση στο πλήρες φάσμα των υπηρεσιών μας μέσω της Amadeus για τα επόμενα τρία χρόνια”.

Η νέα συμφωνία προσφέρει στους συνδρομητές της Amadeus που βρίσκονται εκτός Τουρκίας το ίδιο επίπεδο ναύλων, διαθεσιμότητας και λειτουργικότητας όπως η ίδια η αεροπορική εταιρεία μέσα από την ιστοσελίδα της.

“Η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί ένα κρίσιμο βήμα για τη στρατηγική της Amadeus, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η μακροχρόνια, αποτελεσματική πρόσβαση στο περιεχόμενο σημαντικών αεροπορικών εταιρειών σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο David Doctor, διευθυντής των Τμημάτων Αεροπορικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων της Amadeus. “Η Amadeus είναι ένας σημαντικός πάροχος διανομής για την Turkish Airlines και αυτή η συμφωνία θέτει τις βάσεις για μια σταθερή και μακροπρόθεσμη συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία”.

Με όγκο 30 εκατ. επιβατών ετησίως, η Turkish Airlines είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Κεντρική Ασία. Η Amadeus αποτελεί τον κύριο συνεργάτη διανομής της αεροπορικής εταιρείας.

Η νέα αυτή συμφωνία αποτελεί μέρος ενός αυξανόμενου αριθμού συμφωνιών περιεχομένου που έχει συνάψει πρόσφατα η Amadeus με κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες, όπως οι Aerolíneas Argentinas, TAP Portugal, Cathay Pacific και Alitalia.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024