Τελευταία νέα

Ξεκινάει πτήσεις η Cretan Airways

Η νέα Κρητική αεροπορική εταιρία Cretan Airways ξεκινάει τις πτήσεις της στα τέλη Οκτωβρίου. Η Cretan Airways ιδρύθηκε από τον τουριστικό επιχειρηματία κ. Κώστα Μπαντουβά σε συνεργασία με επιχειρηματίες από […]

Η νέα Κρητική αεροπορική εταιρία Cretan Airways<.> ξεκινάει τις πτήσεις της στα<...> τέλη Οκτωβρίου. Η Cretan Airways ιδρύθηκε από τον τουριστικό επιχειρηματία κ. Κώστα Μπαντουβά σε συνεργασία με επιχειρηματίες από όλη την Κρήτη.
Ο κ. Μπαντουβάς ήταν επίσης δημιουργός της Air Greece. Όπως ανακοίνωσε στην τοπική εφημερίδα 'Πατρίς' εντός των ημερών αναμένεται να εγκριθεί η απαραίτητη άδεια από την ΥΠΑ για να μπορέσει η εταιρία να αρχίσει το πτητικό της πρόγραμμα.
Σύμφωνα με τον κ. Μπαντουβά, σε πρώτη φάση τα δρομολόγια που θα καλύπτονται θα είναι Ηράκλειο-Αθήνα, Χανιά-Αθήνα, Ηράκλειο-Θεσσαλονίκη και πιθανόν, Ηράκλειο-Ρόδος.
"Αν όλα πάνε καλά", τόνισε ο κ. Μπαντουβάς, "οι πτήσεις αρχίζουν τον Οκτώβριο".
Υπενθυμίζεται ότι η Cretan Airways θα πετάει με 2 αεροπλάνα ATR 72, των 70 θέσεων. Στόχος της εταιρίας είναι να κάνει στο μέλλον και δρομολόγια στο εξωτερικό, αλλά και να μεταφέρει νωπά αγροτικά προϊόντα με κάργκο.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχουν προχωρήσει και οι προσλήψεις του απαραίτητου προσωπικού, που σύμφωνα με τον πρόεδρο της Cretan Airways έχει επιλεγεί και εκπαιδευτεί με τα πιο αυστηρά ποιοτικά κριτήρια.
Εξάλλου, φιλοσοφία της εταιρίας είναι πτήσεις με ασφάλεια, ακρίβεια και ποιότητα υπηρεσιών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024