Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΥπηρεσία αυτόματου ελέγχου ταξιδιωτικών εγγράφων από την Singapore Airlines

Υπηρεσία αυτόματου ελέγχου ταξιδιωτικών εγγράφων από την Singapore Airlines

Η Singapore Airlines είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία που χρησιμοποιεί την υπηρεσία Αυτόματου Ελέγχου των Απαιτούμενων Ταξιδιωτικών Εγγράφων στο αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης. Το σύστημα αυτό είναι αποτέλεσμασυλλογικής συνεργασίας επιστημόνων […]

Η Singapore Airlines είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία που χρησιμοποιεί την υπηρεσία Αυτόματου Ελέγχου των Απαιτούμενων Ταξιδιωτικών Εγγράφων στο αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης. Το σύστημα αυτό είναι αποτέλεσμα<...>συλλογικής συνεργασίας επιστημόνων από τα 11 μέλη της Αεροπορικής Συμμαχίας Star Alliance και απλοποιεί τη διαδικασία ελέγχου των ταξιδιωτικών εγγράφων.

Το Σύστημα Αυτόματου Ελέγχου επεξεργάζεται όλα τα δικαιολογητικά βίζας, ταξιδίου και μεταβίβασης για τις χώρες από τις οποίες θα περάσει ο πελάτης και καταργεί τη χρονοβόρα διαδικασία επιβεβαίωσης που πραγματοποιείται από το προσωπικό εδάφους.

“Εν συντομία, οι πελάτες μας θα διαθέτουν πολύ λιγότερο χρόνο στο σημείο ελέγχου, ακόμα και εάν θα πρέπει να ταξιδέψουν διαδοχικά μέσα από διαφορετικές χώρες προκειμένου να φτάσουν στον τελικό τους προορισμό. Και έτσι θα μπορούν να ταξιδεύουν ήσυχοι ξέροντας ότι διαθέτουν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα μαζί τους» αναφέρει ο κ. Yap Kim Wah, Αντιπρόεδρος Προϊόντων και Υπηρεσιών της Singapore Airlines.

Μέχρι πρότινος, όταν οι πελάτες μας παρουσίαζαν τα ταξιδιωτικά έγγραφα που είχαν ετοιμάσει, το προσωπικό εδάφους θα επιβεβαίωνε ότι οι πελάτες είχαν ετοιμάσει όλα τα απαραίτητα ταξιδιωτικά δικαιολογητικά και δικαιολογητικά βίζας για όλους τους προορισμούς τους. Αυτό είναι απαραίτητο καθώς οι ταξιδιώτες που δεν έχουν μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά μπορεί να αναγκαστούν να διακόψουν το ταξίδι τους.

Χάρη στην Υπηρεσία Αυτόματου Ελέγχου των Απαραίτητων Ταξιδιωτικών Εγγράφων, το σύστημα αξιολογεί όλα τα ταξιδιωτικά έγγραφα που έχει ετοιμάσει και έχει μαζί του ο πελάτης και απαντά με ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο προσωπικό εδάφους για να δείξει εάν ο επιβάτης διαθέτει όλα τα απαιτούμενα έγγραφα για να συνεχίσει το ταξίδι του. Το σύστημα αυτό προβάλει στην οθόνη με απλό τρόπο ταξιδιωτικές οδηγίες, συνθήκες και προϋποθέσεις για την έκδοση βίζας για το εκάστοτε ταξίδι του επιβάτη. Αυτό είναι εφικτό, καθώς ο εξοπλισμός διαθέτει μια ακριβή βάση δεδομένων που περιέχει κανονισμούς για κάθε χώρα. Σε κάθε περίπτωση όμως, οι επιβάτες εξακολουθούν να έχουν την ευθύνη να προετοιμάζουν και να επιβεβαιώνουν ότι διαθέτουν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα πριν από το ταξίδι τους.

Η Singapore Airlines είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία παγκοσμίως που εφαρμόζει αυτό το σύστημα Αυτόματου Ελέγχου των Απαιτούμενων Ταξιδιωτικών Έγγραφων, ενώ το συγκεκριμένο προϊόν θα χρησιμοποιηθεί μελλοντικά και από τα υπόλοιπα μέλη της Αεροπορικής Συμμαχίας Star Alliance.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024