Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΔιάλογο αμέσως μετά τις εκλογές για νέο θεσμικό πλαίσιο ζητούν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας
Αερομεταφορές

Διάλογο αμέσως μετά τις εκλογές για νέο θεσμικό πλαίσιο ζητούν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

Η ΕΕΕΚΕ είχε καταγγείλει στο Εθνικό Κοινοβούλιο από τον Οκτώβριο του 2016 την ακαταλληλότητα του τότε υπό ψήφιση νόμου, Ν.4427 και της σχετικής ΚΥΑ, τονίζοντας τη μη συμμόρφωση με τους ισχύοντες ευρωπαϊκούς κανονισμούς.

Η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας (ΕΕΕΚΕ) προσυπογράφει την κοινή ανακοίνωση των ΟΣΥΠΑ, ΕΝΗΜΑΕΚ και ΠΣΠΤΥΠΑ της 21ης Ιουνίου 2019 αναφορικά με τον Ν.4427 και την ΚΥΑ, η οποία, μεταξύ άλλων, ορίζει τα οικονομικά θέματα της ΑΠΑ. Επιπλέον, υπενθυμίζει ότι ο πρόεδρός της κ. Σεραφείμ Πέτρου είχε καταγγείλει στο Εθνικό Κοινοβούλιο ήδη από τον Οκτώβριο του 2016 την ακαταλληλότητα του τότε υπό ψήφιση νόμου, τονίζοντας τη μη συμμόρφωση με τους ισχύοντες ευρωπαϊκούς κανονισμούς.
 
Μετά την όψιμη και προσχηματική ενημέρωση που έγινε εκ μέρους του διοικητή της ΥΠΑ σχετικά με το περιεχόμενο της εν λόγω ΚΥΑ, καθώς και την ολοκληρωτική έλλειψη της οποιασδήποτε διαβούλευσης αναφορικά με το Ν.4427, η ΕΕΕΚΕ απαιτεί άμεσα την απόσυρση και των δύο.
 
Μόνη διέξοδος στα φλέγοντα προβλήματα που ταλανίζουν τον τομέα της αεροναυτιλίας στη χώρα μας είναι η διενέργεια ενός γόνιμου διαλόγου αμέσως μετά τις επικείμενες εθνικές εκλογές, για τη διαμόρφωση ενός νέου θεσμικού πλαισίου, εναρμονισμένου με την ευρωπαϊκή πρακτική.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024