Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΤρία σημαντικά βραβεία κατέκτησε η Etihad Airways
Αεροπορικές εταιρείες

Τρία σημαντικά βραβεία κατέκτησε η Etihad Airways

Εκτός από 'Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία της Μέσης Ανατολής' στα World Travel Awards της Μέσης Ανατολής, η Etihad Airways κέρδισε επίσης τα βραβεία 'Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή – Πρώτης Θέσης' και 'Κορυφαία εξυπηρέτηση του πληρώματος θαλάμου επιβατών στη Μέση Ανατολή'.

Για ένατη συνεχή χρονιά, η Etihad Airways έχει ονομαστεί “Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία της Μέσης Ανατολής” στο θεσμό World Travel Awards της Μέσης Ανατολής. Η λαμπρή τελετή πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Four Seasons Resort στο Ντουμπάι. Εκτός από το πολυπόθητο βραβείο, η Etihad Airways κέρδισε επίσης τα βραβεία: “Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή – Πρώτης Θέσης” και “Κορυφαία εξυπηρέτηση του πληρώματος θαλάμου επιβατών στη Μέση Ανατολή”.

Ο Peter Baumgartner, γενικός εμπορικός διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που επαγγελματίες του ταξιδιωτικού κλάδου σε όλη τη χώρα έχουν, για άλλη μια φορά, ψηφίσει εμάς ως την κορυφαία αεροπορική εταιρεία της Μέσης Ανατολής.

Το 2014 ήταν ένα ιστορικό έτος για την Etihad Airways. Με την εισαγωγή των νέων αεροσκαφών A380 και B787 που αποτελούν τη ναυαρχίδα των αεροσκαφών μας, ξεκινήσαμε τις πιο πολυτελείς και καινοτόμες καμπίνες στον εναέριο χώρο, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή που επαναπροσδιορίζει τον ταξιδιωτικό τομέα.

Αυτά τα βραβεία είναι απόδειξη της σκληρής δουλειάς των εργαζομένων μας, της στήριξης της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας, και της ακλόνητης πίστης μας στους επισκέπτες”.

Τα World Travel Awards ιδρύθηκαν το 1993 για να γιορτάσουν την αριστεία των ταξιδιών και του τουρισμού, με επαγγελματίες του κλάδου και ταξιδιώτες να ψηφίζουν τους νικητές, και έχουν χαρακτηριστεί ως τα Όσκαρ της τουριστικής βιομηχανίας από την Wall Street Journal. Οι νικητές επιλέχθηκαν αρχικά σε έξι τοπικές τελετές, συμπεριλαμβανομένης της εκδήλωσης στη Μέση Ανατολή, και με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώνεται το έτος με ένα εντυπωσιακό φινάλε παγκόσμιας φήμης.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο πρόεδρος των World Travel Awards, Graham Cooke, δήλωσε: “Συγχαρητήρια στην Etihad Airways που κατάφερε να ψηφιστεί ως η Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία της Μέσης Ανατολής, για ένατη συνεχή χρονιά από τους ψηφοφόρους των World Travel Awards. Με την προσθήκη στο στόλο της τόσο των Boeing Dreamliner, και Airbus A380, όσο και της ‘Κατοικίας’ από την Etihad, κατά τους τελευταίους 12 μήνες, δεν είναι να απορεί κανείς γιατί ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έχει επιλεγεί για το βραβείο αυτό για ένα ακόμα έτος.

Ευχόμαστε στην Etihad Airways κάθε επιτυχία και ανυπομονούμε να τους καλωσορίσουμε στον μεγάλο τελικό των World Travel Awards μέσα στο 2015, όπου θα υπερασπιστεί τον πολυπόθητο τίτλο της ‘Κορυφαίας Αεροπορικής Εταιρείας στον κόσμο'”.

Κατά τη διάρκεια των World Travel Awards συλλέγονται ψηφοδέλτια από 609.000 ψηφοφόρους από όλη την ταξιδιωτική βιομηχανία κατά το 2014.
 
Η επιτυχία της αεροπορικής εταιρείας στο φετινό θεσμό των World Travel Awards στη Μέση Ανατολή ακολουθεί μια άλλη σειρά από θριάμβους για την Etihad Airways του περασμένου μήνα. Στην Έκθεση για το εσωτερικό των αεροσκαφών που πραγματοποιήθηκε στο Αμβούργο, η εταιρεία επέστρεψε με το πολυπόθητο βραβείο ‘Crystal Cabin’ για τις καινοτόμες καμπίνες ανώτερο κατάστρωμα του αεροσκάφους A380, καθώς και με το διεθνές βραβείο PAX για τον καλύτερο νέο IFE / Συνδεσιμότητα Εκκίνησης αεροπορικών εταιρειών και καλύτερο Πρόγραμμα Duty Free εν πτήσει. Αυτή την εβδομάδα, η Etihad Airways πήρε τα βραβεία για το καλύτερο χώρο αναμονής αεροδρομίου και το καλύτερο Πρόγραμμα Τακτικών Επιβατών στα “Business Traveller Middle East Awards”.

Η Etihad Airways έχει καταφέρει μια αξιοζήλευτη φήμη για τα υψηλά πρότυπα των υπηρεσιών της εν πτήσει καθώς και για τη φιλοξενία που προσφέρει το επιδέξιο και βραβευμένο πλήρωμα θαλάμου επιβατών από 114 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι διαφορετικοί και μοναδικοί ρόλοι τους είναι αξεπέραστοι από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία και είναι εκπαιδευμένοι από την  Ακαδημία Savoy Butler για την «Κατοικία» από την Etihad με το νέο στόλο A380 της αεροπορικής εταιρείας, με σεφ στην Πρώτη Θέση, Διευθυντές Τροφίμων και Ποτών της Διακεκριμένης Θέσης, και τις νταντάδες, οι οποίες λαμβάνουν εκπαίδευση στο παγκοσμίου φήμης Norland College του Ηνωμένου Βασιλείου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024