Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣτρατηγική συνεργασία Air Serbia και Etihad Airways για επέκταση του δικτύου
Αεροπορικά θέματα

Στρατηγική συνεργασία Air Serbia και Etihad Airways για επέκταση του δικτύου

Air Serbia και Etihad Airways ανακοίνωσαν στρατηγική συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού, ενισχύοντας τις συνδέσεις και παρέχοντας ευκολίες στους επιβάτες τους.

Η Air Serbia και η Etihad Airways έχουν συνάψει μια στρατηγική διμερή εμπορική συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού (codeshare), με στόχο τη βελτίωση των συνδέσεων σε μια σειρά προορισμών, για τους πελάτες και των δύο αεροπορικών εταιρειών.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, οι πελάτες της Etihad αποκτούν εύκολη πρόσβαση σε 12 προορισμούς της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, μέσω του κόμβου της Air Serbia στο Βελιγράδι, εκ των οποίων οι 9 αποτελούν νέα προσθήκη στο ήδη εκτεταμένο δίκτυο της Etihad.

Η συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού απλοποιεί την ταξιδιωτική εμπειρία για τους επισκέπτες, επιτρέποντάς τους να κάνουν μία μόνο κράτηση και μια διαδικασία check-in, με το πρόσθετο πλεονέκτημα της εύκολης μεταφοράς των αποσκευών τους στον τελικό προορισμό τους. Το δίκτυο της Air Serbia γίνεται εύκολα προσβάσιμο στους πελάτες της Etihad, οι οποίοι μπορούν να συνδεθούν σε αυτό μέσω Αθήνας, Μιλάνου, Ρώμης και Βιέννης.

Ο Boško Rupić, γενικός διευθυντής Εμπορικού και Στρατηγικής της Air Serbia, δήλωσε: «Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με την Etihad επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας, προσφέροντας στους επιβάτες μας ένα ευρύτερο φάσμα προορισμών και τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την αυξημένη συνδεσιμότητα. Αυτό μεταφράζεται σε περισσότερες επιλογές, ευελιξία και ευκολία για όσους επιλέγουν την Air Serbia για τα ταξίδια τους. Οι επιβάτες θα απολαμβάνουν την ευκολία να κάνουν μια κράτηση για όλες τους τις πτήσεις με ανταπόκριση και μια φορά check-in για ολόκληρο το ταξίδι τους».

Ο Jurriaan Stelder, αντιπρόεδρος Συμμαχιών και Υποθέσεων του κλάδου της Etihad, δήλωσε: «Αυτή η συνεργασία επεκτείνει περαιτέρω το δίκτυο πτήσεων κοινού κωδικού και παρέχει στους επισκέπτες μας εύκολη πρόσβαση σε 12 τουριστικούς και επιχειρηματικούς προορισμούς της Air Serbia, συμπεριλαμβανομένων του Βελιγραδίου, του Βουκουρεστίου, της Βουδαπέστης, της Θεσσαλονίκης, των Τιράνων, των Σκοπίων και της Σόφιας».
«Ανυπομονούμε επίσης να υποδεχτούμε θερμά τους πελάτες της Air Serbia που ταξιδεύουν από την Ευρώπη στο Άμπου Ντάμπι, όπου θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη φιλοξενία και τον πλούσιο πολιτισμό της χώρας μας, συμπεριλαμβανομένων των εκπληκτικών παραλιών, των παγκοσμίου επιπέδου πολιτιστικών μνημείων και θεματικών πάρκων και των γαλήνιων τοπίων της ερήμου».

Το Etihad Guest είναι το πρόγραμμα επιβράβευσης και των δύο αεροπορικών εταιρειών και δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να κερδίζουν ή να εξαργυρώνουν μίλια Etihad Guest στα δίκτυα Etihad Airways και Air Serbia, καθώς και να απολαμβάνουν τα προνόμια της κάθε βαθμίδας του προγράμματος. Η συμφωνία των πτήσεων κοινού κωδικού ισχύει από τις 30 Ιανουαρίου 2024, για πτήσεις από 3 Φεβρουαρίου 2024.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024