Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤο Μόσταρ ο νέος προορισμός της Air Serbia
Αεροπορικές εταιρείες

Το Μόσταρ ο νέος προορισμός της Air Serbia

Mostar

Με την προσθήκη του Μόσταρ στο δίκτυο προορισμών της, η Air Serbia θα πραγματοποιεί πτήσεις σε συνολικά 17 πόλεις της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

 Η Air Serbia, σε συνεργασία με το Αεροδρόμιο του Μόσταρ, θα εκτελεί τακτικές επιβατικές πτήσεις μεταξύ Βελιγραδίου και Μόσταρ, από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο του 2024. Η προγραμματισμένη συχνότητα πτήσεων είναι τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Παρασκευή και Κυριακή, με αεροσκάφη Embraer E175.

“Στα τέλη του 2023, η Air Serbia ανταποκρίθηκε στο δημόσιο κάλεσμα του αεροδρομίου του Μόσταρ, για την εισαγωγή προγραμματισμένης απευθείας πτήσης μεταξύ Βελιγραδίου και Μόσταρ για το 2024. Η προσφορά μας έγινε δεκτή στις αρχές Ιανουαρίου. Οι ναύλοι θα δημοσιευθούν, μόλις οριστικοποιηθούν οι τεχνικές λεπτομέρειες και η υπογραφή της σύμβασης, πιθανότατα τις επόμενες εβδομάδες”, δήλωσε ο Boško Rupić, γενικός διευθυντής Εμπορικού και Στρατηγικής της Air Serbia.

Με την έναρξη απευθείας δρομολογίων μεταξύ Βελιγραδίου και Μόσταρ, η Air Serbia επεκτείνει την παρουσία της στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, συμβάλλοντας στην ενίσχυση των οικονομικών, επιχειρηματικών και λοιπών συνδέσεων. Οι πτήσεις θα συνδέουν τις δύο πόλεις και επιπλέον θα παρέχουν καλές ανταποκρίσεις για πολλές πόλεις στη Δυτική, τη Βόρεια Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Το Μόσταρ είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Η περίφημη Παλιά Γέφυρα, σύμβολο της πόλης, αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO από το 2005, μαζί με την Παλιά Πόλη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024