Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΔωροεπιταγές Εμπειριών από τα SLH Small Luxury Hotels of the World

Δωροεπιταγές Εμπειριών από τα SLH Small Luxury Hotels of the World

Τα Small Luxury Hotels of the World έδωσαν λύση στο πρόβλημα της εύρεσης του τέλειου χριστουγεννιάτικου δώρου, λανσάροντας τις Δωροεπιταγές Εμπειριών των SLH. Ταξίδια πίσω στο χρόνο, μαθήματα στη μεσαιωνική […]

Τα Small Luxury Hotels of the World έδωσαν λύση στο πρόβλημα της εύρεσης του τέλειου χριστουγεννιάτικου δώρου, λανσάροντας τις Δωροεπιταγές Εμπειριών των SLH. Ταξίδια πίσω στο χρόνο, μαθήματα στη μεσαιωνική τέχνη της σπάθης στο πολυτελές ξενοδοχείο Telegraaf στο Ταλίν της  Εσθονίας, ένα απόγευμα με τον Chef de Cuisine, μαθαίνοντας “ψεκασμό σοκολάτας” και “στροβίλισμα ζάχαρης” στο ξενοδοχείο Great Fosters στο Surrey της Αγγλίας. Τις Δωροεπιταγές Εμπειριών, μέσω των οποίων προσφέρουν στον αγοραστή τους την ευκαιρία να δωρίσουν μία, δύο ή τρεις διανυκτερεύσεις σε μια μεγάλη γκάμα πολυτελών ξενοδοχείων και μάλιστα με δυνατότητα επιλογής στην τιμή της υψηλής ή χαμηλής περιόδου, δυνατότητα πληρωμής σε τρία νομίσματα (λίρες Αγγλίας, ευρώ και δολάρια) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ή ως μέρος ή ως σύνολο της πληρωμής, κατά τη διάρκεια της διαμονής σε κάποιο από τα SLH ξενοδοχεία που βρίσκονται σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο. Έτσι οι τυχεροί αποδέκτες των δώρων θα μπορούν να επιλεξουν τη διαμονή τους στον τόπο και το χρόνο που προτιμούν. Οι δωροεπιταγές μπορούν να αγοραστούν εύκολα μέσω του www.SLH.com/gifts, είναι διαθέσιμες σε ονομαστικές αξίες των 50, 100 και 500 των τριών νομισμάτων (λίρες Αγγλίας, ευρώ και δολάρια ΗΠΑ) και με ισχύ 15 μήνες, προκειμένου ο παραλήπτης τους να έχει αφθονία χρόνου για να αποφασίσει ποιο από τα 520 ξενοδοχεία θα επιλέξει.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024